13 mart. 2024 | 15:22

Elena Merișoreanu l-a criticat dur pe Marius Elisei. Ce i-a transmis după ce nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman

Monden
Elena Merișoreanu l-a criticat dur pe Marius Elisei. Ce i-a transmis după ce nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman
Ce i-a transmis după ce a nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman

Elena Merișoreanu a rupt tăcerea. Vedeta nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Artista este extrem de deranjată de faptul că bărbatul nu a participat la înmormântarea fostei sale soacre, motiv pentru care a ținut să facă precizări dure.

Elena Merișoreanu, mesaj dur pentru Marius Elisei

Mioara Roman a plecat din această lume la venerabila vârstă de 83 de ani, după o luptă îndelungată cu problemele de sănătate, în urma unui stop cardio-respirator. Și-a dat ultima suflare la azilul din Snagov, unde fusese internată pentru îngrijiri de câteva luni.

Înmormântarea ei a fost un eveniment solemn și impunător, fiind marcată de prezența unui număr mare de oameni care au dorit să-și ia rămas-bun de la această femeie remarcabilă. Printre cei prezenți la ceremonie se aflau și cele două fiice ale sale, Oana și Catinca Roman.

Cu toate acestea, toți au comentat din plin lipsa lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman și, implicit, ginerele regretatei Mioara Roman. Absența lui Marius Elisei de la înmormântare nu a trecut neobservată, iar cea mai afectată de această lipsă a fost Isabela, fiica sa.

Elena Merișoreanu, o apropiată a familiei Roman, a reacționat prompt după această greșeală. Elena Merișoreanu nu a putut să tolereze faptul că Marius Elisei nu a luat parte la momentul de comemorare al fostei sale soacre.

Ea l-a criticat fără menajamente pe Marius Elisei pentru lipsa sa de empatie și sprijin față de fiica sa și față de familia acesteia, într-un moment atât de delicat și dureros. Elena Merișoreanu și-a exprimat părerea fermă că Marius Elisei ar trebui să-și asume responsabilitatea și să-și ceară scuze pentru comportamentul său. În opinia ei, acest gest lipsit de sensibilitate nu poate fi justificat și arată lipsa de respect.

„ Să-i fie rușine. Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana.

E un copil foarte inteligent. Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că ‘tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi’. Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui. Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

În plus, Elena Merișoreanu nu s-a limitat decât la Marius Elisei, ci a adus în discuție și absența fostului premier al României, Petre Roman. Ea a evidențiat faptul că Petre Roman a venit doar cu niște flori în loc să aducă o coroană, așa cum ar fi fost de așteptat într-un astfel de context.

„Dar Petre Roman, ați văzut ce a făcut? A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană. Și alții, la fel. Eu nu am ajuns pentru că nu eram în București.”a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru Viva.ro.

De ce ar fi lipsit Marius Elisei de la înmormântare

Fostul soț al celebrei Oana Roman, Marius Elisei, a fost absent de la înmormântarea mamei acesteia, Mioara Roman. Deși a fost vorba despre un moment profund pentru familia Roman, acesta nu s-a prezentat și nici nu i-a fost alături fiicei sale.

Absența sa a stârnit numeroase speculații și întrebări în rândul tuturor, deoarece era de așteptat ca un fost partener de viață să fie prezent și să ofere sprijin moral într-un moment atât de dificil pentru fiica sa și pentru fosta lui soție. Cu toate acestea, a lipsit cu desăvârșire.

Se vorbește că motivul acestei absențe ar putea fi legat de relația tensionată dintre Marius Elisei și Mioara Roman. Oana Roman a dezvăluit că una dintre primele rupturi semnificative dintre ea și Marius a fost din cauza mamei sale. Cei doi niciodată nu ar fi fost în relații prea bune.

În decembrie 2020, într-un moment în care Mioara Roman era în casa lor și avea nevoie de îngrijire, Marius Elisei a pus-o pe Oana într-o situație delicată, cerându-i să aleagă între el și mama sa bolnavă. Această situație a dus la o ruptură în relația lor, cu Marius luând decizia de a pleca și de a divorța.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema.

I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman

Marius Elisei ar fi plecat cu toți banii

Oana Roman a explicat că mama este o prioritate și că este datoria ei să aibă grijă de ea în momentele dificile, iar Marius Elisei nu a înțeles acest lucru. Această discrepanță de priorități și lipsa de înțelegere a determinat decizia lui Marius de a părăsi relația.

Ce a deranjat-o pe Oana a fost egoismul fostului ei soț, care nu a înțeles că este datoria sa să aibă grijă de mama ei. Din acest motiv, nu l-a oprit nicio secundă când a zis că pleacă și l-a lăsat să facă exact ceea ce simte.

Mai mult, el ar fi fost cel mai câștigat din acea situație, cel puțin din punct de vedere financiar. Vedeta spune că fostul ei soț a plecat atunci cu bani frumoși din familie, mai ales pentru că afacerea lor cu haine funcționa foarte bine pe atunci.

„Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SEMAFOARELE se schimbă definitiv. NOILE REGULI de circulație pentru șoferi
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro