Elena Merișoreanu, decizie radicală în scandalul cu Maria Dragomiroiu. Ce urmează să facă

Elena Merișoreanu, decizie radicală în scandalul cu Maria Dragomiroiu. Ce urmează să facă
Elena Merișoreanu, decizie în scandalul cu Maria Dragomiroiu

Dezavantajul multor relații este că sfârșim prin a uita cum au început. Acest principiu se conturează și în cazul solistelor de muzică populară Elena Merișoreanu și Maria Dragomirou, care se cunosc de mai bine de două decenii, în care au împărțit momente de bucurie și de necaz. Războiul lor s-a încins după ce interpreta din Vâlcea a caraterizat-o pe colega sa, în cadrul emisiunii ”La Măruță”, sub trei cuvinte dure. „Mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, a enumerat artista, completând cu unele memorii care o au ca protagonistă. Acuzațiile au adus o rafală de replici din partea cântăreței din Hunedoara. Astăzi, tot aceasta a luat o decizie radicală în scandalul momentului din muzica populară.

Elena Merișoreanu a luat o decizie în scandalul cu Maria Dragomiroiu

Scandalul dintre Elena Merișoreanu, poreclită de prieteni Merișor, și Maria Dragomiroiu, ar fi pornit în urmă cu un an, după ce prima a fost întrebată despre pensia celei de-a doua, aceasta plângându-se că primește numai 1.200 de lei de la stat. Elena Merișoreanu a compătimit-o atunci pe colega sa, afirmând că este posibil ca acest lucru să fie adevărat fiindcă ea nu a avut contract de muncă o perioadă bună de timp, sfătuind-o să facă ceva pentru a obține o bursă de merit.

Maria Dragomiroiu a interpretat cuvintele doamnei muzicii populare ca fiind o răutate la adresa sa, îndeosebi dând detalii neadevărate, spune ea, despre situația ei în câmpul muncii.

În urmă cu câteva zile, aceasta a fost prezentă în show-ul ”La Măruță”, unde a participat la provocarea ”Sosurile iuți” și unde a fost nevoită să o caracterizeze pe Merișor în trei cuvinte. Solista a avut la îndemâna posibilitatea să spună atributele fără să dezvăluie subiectul, dar a ales să-l lase pe Cătălin Măruță să citească proba. De aici a urmat un tăvălug de replici, dar care pare că s-a sfârșit pentru Elena Merișoreanu, ce recunoaște astăzi că vrea să o dea uitării pe colega sa de breaslă.

„N-am să-i mai pronunț numele” 

„Ce să fac? Eu să îi cer ei socoteală? Ea a afirmat pe gura ei, ea să fie sănătoasă. Ea să mă sune pe mine? Ea este Maria Dragomiroiu și o respect, este o cântăreață foarte bună. Nu e genul meu de muzică, atâta că e din județul soțului meu, el chiar o apreciază. Faptul că ea m-a jignit așa, cât oi trăi nu am să mai vorbesc cu ea și nu am să îi mai pronunț numele niciodată”, a declarat Elena Merișoreanu la ”XNS”, show difuzat pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI