Elena Marin, desființată la Survivor România: ‘Ești de cea mai joasă speță’

de: Bișinicu Andreea
11 02. 2021

O nouă zi, un nou scandal la Survivor România. După certurile dintre Jador și Culiță Sterp, acum a venit rândul Elenei Marin. După ce a fost jignită de Zanni, dansatoarea a fost desființată, din nou, la Survivor România de către unul dintre colegii ei: ‘Ești de cea mai joasă speță’. Cine este faimosul fotbalist care a făcut-o să plângă pe Elena Marin.

Elena Marin, desființată la Survivor România

Elena Marin a ajuns în centrul atenției mass-media, după ce a fost implicată în dispute cu celebrii ei colegi. După ce Zanni, colegul ei de echipă, a făcut-o să plângă, adresându-i cuvinte urâte, în urmă cu câteva săptămâni, Faimoasa nu a scăpat atât de ușor de critici. De data aceasta, cel care a jignit-o a fost Sebastian Chitoșcă, fostul fotbalist de la Steaua București.

Totul a pornit de la un lucru extrem de banal. Se pare că Elena Marin s-a lăudat spunând că este o femeie responsabilă care are grijă nu doar de ea ci și de colegii ei, amintind de momentul în care a spus că-i face patul și-i aranjează hainele colegului său din echipa Faimoșilor, Cătălin Moroșanu, care doarme lângă ea.

„Pot să te întreb ceva? Ești o femeie asumată? Îți asumi că ieri când te certai cu Zanni i-ai spus să-l întrebe pe Moroșanu despre ce fel de femeie ești că îi faci patul în fiecare seară și îi aranjezi hainele? Ești cea mai joasă speță de persoană dacă spui nu.”, a declarat Sebastian Chitoșcă, potrivit wowbiz.ro.

De ce a fost Sebastian Chitoșcă enervat, de fapt, de Elena Marin

Fostul fotbalist de la Steaua a fost scos din sărite de colega sa de echipă dintr-un alt motiv mai important, cel al dispariției mâncării. Elena Marin s-a apărat spunând că nu este o femeie iresponsabilă și de aceea a menționat numele lui Cătălin Moroșanu în cearta lor, lucru care l-a deranjat pe marele campion. Cum a decurs dialogul dintre Faimoșii de la Survivor România:

Elena:  Când m-a făcut iresponsabilă Zanni, i-am spus că nu sunt iresponsabilă. Atât de lucrurile mele pe care le am cât și de lucrurile lui Moro.

Sebi: Eu de-asta m-am mutat de acolo, pentru că nu aș vrea să spună Simona că uite îi fac patul lui Sebi și sunt o femeie responsabilă.

Zanni: Uite cum se joacă teatru. Noi vorbeam de mâncarea ta furată și nu de cum îi împachetezi tu hainele lui Moro

Sebi: Dacă mi se fură mie mâncare nu o să fac panaramă, dar dacă mi se pun vorbe în gură o să dau cărțile pe față de fiecare dată