Elena Ionescu, despre chinurile de la Survivor România. ”Era foarte greu de trăit!”

de: Alexandra Chivu
10 06. 2020

Elena Ionescu a câștigat Survivor România, reality-show difuzat pe Kanal D, însă drumul până la marele premiu a fost presărat cu momente dificile. Despre cele care au afectat-o a vorbit chiar artista, la ”Ștafeta mixtă”.

Elena Ionescu a vorbit despre chinurile de la Survivor România

Curajoșii care au acceptat provocarea din Dominicană, Survivor, au avut de înfruntat condiții dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insulă pustie. Au fost obligați să își construiască singuri un adăpost, să-și procure hrană din natură, alături de un pumn de orez primit din partea echipei Kanal D.

Elena Ionescu și-a lăsat fiul de un an acasă pentru a concura la Survivor

20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții au intrat într-o cursă autentică a supraviețuirii din care învingătoare a ieșit Elena Ionescu.

„Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului!”

„A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit…Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului!

Era foarte greu de trăit! Să nu te speli atâta timp bine…este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Oamenii nu pot să înțeleagă că nu poți să dormi o noapte întreagă acolo, nu știu…Erau zgomote”, a povestit artista.