21 feb. 2021 | 17:27

Elena Gheorghe s-a reprofilat. A lăsat muzica și face bani frumoși din altă afacere

Știri generale
Elena Gheorghe s-a reprofilat. A lăsat muzica și face bani frumoși din altă afacere
Elena Gheorghe s-a reprofilat

Pandemia le-a schimbat cumva viața artiștilor care au fost nevoiți să găsească alte surse de venit, iar pentru artista Elena Gheorghe lucrurile nu au stat altfel.

Elena Gheorghe s-a reprofilat

Ținând cont că și ei i s-au sistat concertele, artista s-a gândit să se reprofileze, orientându-se către mediul online unde are proiecte inedite. Elena Gheorghe a început, deci, să-și câștige banii din alte domenii de activitate. Aceasta are în derulare mai multe proiecte, unele dintre ele neavând vreo legătură cu muzica, ci cu… dezvoltarea personală.

Astfel, artista a răspuns la întrebări pe contul ei de Instagram, iar fanii au întrebat-o inclusiv cum își câștigă existența în vreme de pandemie, dar a fost întrebată de fani și în ce anume este bine să faci investiții în această perioadă. Răspunsul artistei nu s-a lăsat însă așteptat.

„Acum lucrăm la mai multe proiecte online, campanii. În ziua de astăzi totul este destul de incert, singura investiție sigură suntem noi. Merită să investim în noi, minte, trup și suflet. E o investiție care mereu ne va aduce satisfacții și e sigură, nu vei pierde nimic, absolut nimic, doar vei câștiga. Nu mă pricep la afaceri, dar îi ascult pe cei mai buni în domeniu și ei zic că nu e momentul să investim decât în ceea ce este esențial”, a spus Elena Gheorghe pe InstaStory.

Ce proiecte noi are Elena Gheorghe

Astfel, unul dintre proiectele pe care frumoasa Elena Gheorghe le-a lansat se cheamă ”Învățăm fericirea”. Acesta este un proiect online de dezvoltare personală și spirituală, iar ideea i-a venit, aparent, din pură necesitate. Ea crede că oamenii trebuie să depună tot efortul de a fi fericiți, iar pentru asta trebuie să afle ce anume îi împlinește cu adevărat.

„Din necesitatea mea, a oamenilor. Cred că era minunat să fi învățat această materie în școală, am fi gestionat altfel lucrurile și ne-am fi bucurat mai mult de viață. E nevoie să descoperim ce este fericirea și cu ce se mănâncă ea. (…) E importan să ajungem să conștientizăm ce ne face cu adevărat fericiți ca să nu treacă viața pe lângă noi și să ne trezim că de fapt am căutat pe strada greșită destinația noastră. Până la urmă, în viațănu-ți dorești decât să fii fericit, totul se rezumă la asta…deci zic că trebuie să facem săpături, nu? ”, a declarat Elena Gheorghe.

Însă Elena Gheorghe nu doar că dă sfaturi, ci, evident, le pune și în aplicare, în propria viață. De altfel, Elena Gheorghe s-a axat mai mult pe viața de familie în ultimii ani, având tot mai dese apariții în preajma soțului și a copiilor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro