Elena Chiriac și Emil Rengle, ceartă surprinzătoare la Survivor România. S-au dat toate cărțile pe față

de: Irina Maria
27 02. 2022

Duminică seară, echipa Faimoșilor a prezentat o serie de certuri la foc automat. Ediția a început cu o ceartă între Emil Rengle și Laura Giurcanu, apoi între Cătălin Zmărănescu și Natalia Duminică, pentru ca Elena Chiriac și Emil Rengle să aibă o ceartă surprinzătoare. S-au dat toate cărțile pe față!

Elena Chiriac și Emil Rengle s-au certat la Survivor România

După ce Laura Giurcanu a început în lacrimi la Survivor România 2022 de duminică, din cauza lui Rengle, scandalul a continuat. Enervată de faptul că Emil una zice și alta face, Elena Chiriac nu s-a mai putut abține. Aceasta a început să îi reproșeze toate vorbele urâte pe care le-a spus despre CRBL.

După ce Elena a asistat la cearta dintre Emil și Laura, sportiva i-a făcut câteva reproșuri. Aceasta susține că Rengle promovează pacea, dar el este cel care bagă scandal în echipa Faimoșilor. Elena s-a enervat și când Emil a țipat la ea și a făcut-o imatură.

„Dacă a ajuns să urle la mine, să îmi zică să îl ascult și să tac, o încercare eșuată, e clar nivelul lui de… bărbăție. Probabil va încerca să ne împrietenim la loc repede, îi este foarte greu să se puna împotriva cuiva în această echipă, știidu-și punctele aduse”, a spus Elena Chiriac în testimonialul de după scandal.

”Faptul că Elena a încercat să mă facă hater și să mă pună împotriva echipei, și echipa împotriva mea, demonstrează că e o fată care nu înțelege nimic din viață. Aruncă cu vorbe goale și rănește”, a spus Emil Rengle la testimonial.

Elena și Emil s-au jignit fără milă

Elena îl acuză pe acesta că este cel mai bârfitor om din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2022. Aceasta a mărturisit că, de când a ajuns pe insulă, tot ce a făcut Rengle e să semene ceartă. ”Este cel mai bârfitor om pe care l-am întâlnit.”

  • Emil: Te rog frumos să te oprești, Elena, pentru că exagerezi și nu e adevărat.
  • Elena: Se vede pe cameră. Ai vorbit, mă contrazici degeaba.
  • Emil: Tu încerci să spui că sunt un om care a încercat să asmută echipa împotriva lui CRBL.
  • Elena: Încerci să îți iei vot pe prietenie sau pe social, de aia.
  • Emil: Fetiță, deja începi să delirezi, mănâncă ceva! Cu cine am vorbit, cu un copac? Ce inventezi?
  • Elena: Teatru! Teatru! Eu am spus-o că ai bârfit cu tot grupul. Aia e bârfă, pleci pentru că nu ai argumente. Ești că**t pe tine, gata!