Elena Ceaușescu lipea scotch pe cada soțului ei. Motivul incredibil pentru care făcea acest lucru

Elena Ceaușescu lipea scotch pe cada soțului ei. Motivul incredibil pentru care făcea acest lucru
Elena Ceaușescu lipea scotch pe cada soțului ei

Un fost ofițer de Securitate, care a fost și sosia lui Nicolae Ceaușescu, a făcut dezvăluiri uluitoare din viața cuplului dictatorial, la 30 de la Revoluția Română. Dumitru Burlan a povestit ce se întâmpla în casa lui Ceaușescu în perioada comunismului și cât de diabolică era soția fostului dictator.

Elena Ceaușescu lipea scotch pe cada soțului ei

Soția lui Nicolae Ceaușescu era foarte geloasă și nu prea avea prietene, iar cu angajatele sale se purta foarte dur și obișnuia să le verifice până la cel mai mic detaliu. Uneori, Elena ajungea să fie absurdă. Punea frunze sub covor și lipea scotch pe cada soțului ei, pentru a vedea dacă cele care se ocupau de curățenie își făceau treaba ca la carte.

„Era diabolică. Punea frunze în casă, sub covor, să vadă dacă femeile de la curățenie curăță acolo. La fel făcea și în baie. Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch. Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cada peste tot”, a declarat Dumitru Burlan, fost ofițer de Securitate și cel care a fost sosia lui Nicolae Ceaușescu.

Elena Ceaușescu
Elena Ceaușescu

Dumitru Burlan  este un colonel român de securitate, autor al unei lucrări de memorii în care descrie activitatea Securității în perioada lui Nicolae Ceaușescu. A lucrat în imediata apropiere a lui Ceaușescu, a cărui sosie a fost. De-a lungul timpului, el a făcut dezvăluiri uluitoare despre cuplul dictatorial. Recent, bărbatul a povestit cum a ajuns să fie sosia lui Ceaușescu.

„Rușii i-au pus gând rău atunci. Generalul Pleșiță a mers la Nicolae Ceaușescu cu două dosare și i-a propus ca timp de zece zile să nu facă vizite, iar în aceste zece zile în coloana oficială dumnealui să nu fie în mașina prezidențială ci să fie un ofițer. Eu aveam înălțimea perfectă a lui Ceaușescu, 1,69. Nicolae Ceaușescu i-a zis că nu e de acord cu așa ceva.

La început nu a vrut, era cam orgolios. Zicea că nu se poate. Îl convinge Pleșiță că rușii vor să-l omoare și Nicolae Ceușescu a fost de acord cu dosarul meu. Eu aveam 33 de ani, el avea 50 de ani”, a spus Dumitru Burlan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI