Electric Castle 2021. Ce vedete au fost confirmate pentru a opta ediție

Electric Castle 2021. Ce vedete au fost confirmate pentru a opta ediție
Electric Castle, șapte ediții pline de succes

Anul 2020 ar fi trebuit să fie un an plin de evenimente muzicale importante. De la UNTOLD la Electric Castle, toate evenimentele de gen au fost amânate, unele chiar anulate din cauza pandemiei. O veste bună totuși pentru fanii Electric Castle. Evenimentul se va ține anul viitor, iar fanii, spun organizatorii, își pot procura deja biletele.

Electric Castle, șapte ediții pline de succes

Electric Castle, nefiind un competitor direct cu celălalt festival, tot la Cluj, UNTOLD, a strâns în cei șapte ani nume importante pe scenele sale. ”Electric Castle este un festival de muzică unic care se desfășoară în perioada 14-18 iulie 2021 la Castelul Banffy din Transilvania.”,  spun organizatorii, în speranța că nu vor mai apărea alte probleme și că festivalul va putea fi ținut fizic, ca și în cazul UNTOLD.

În ultimii șapte ani, Electric Castle și-a dorit să fie un eveniment eclectic. Un amestec de noi instalații media și spectacole, peisaje uluitoare și împrejurimi istorice. Prin tot acest melanj Electric Castle a creeat o lume alternativă în care spectatorul se poate pierde pentru a se regăsi. Și anul viitor, festivalul se va derula pe o perioadă de 5 zile, și așa cum spun organizatorii:

Festivalul s-a impus ca model de referință pentru producția de înaltă calitate și arhitectura festivalului impresionantă, apreciată la nivel internațional.”

Anul 2021 strânge nume grele din industria mondială

Și pentru ediția a VIII-a, festivalul Electric Castle își propune să aducă nume grele din industria muzicii electronice de main stream sau de undeground. Astfel că, pe scena de la Cluj a festivalului vor urca în 2021, nume ca Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, sunt capetele de afiș, alături de care vor mai fi și alte nume din industrie.

”Aceasta este raza noastră de speranță. Ne așteptăm la vara viitoare, având în vedere contextul. Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează și căutăm cu toții soluții pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021.

Ca întotdeauna, am lucrat pentru a vă oferi cea mai bună gamă posibilă. Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Aceasta înseamnă că primiți cel mai bun preț disponibil și rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat.

Pentru doar 100 de lei avans, vă puteți bloca FlexiPass la prețul de vânzare de iarnă (599 lei). Puteți plăti diferența în iunie. Ofertă disponibilă în timpul vânzării flash până la 30 noiembrie, 23:59: electriccastle.com/tickets Prețul complet va ajunge la 799 lei.”, anunță organizatorii pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI