Ele sunt femeile care au învârtit fotbaliștii pe degete. Cu cine s-au iubit Andreea Tonciu, Daniela Crudu sau Andreea Raicu

de: Madalina Moraru
22 12. 2019

Vedete din România care s-au iubit cu fotbaliști celebri! Au existat vremuri în care frumoasele prezențe feminine din showbiz-ul autohton au trăit povești de dragoste, unele fără perdea, cu jucători de fotbal foarte cunoscuți. Poate cel mai răsunător exemplu ar fi cel al Biancăi, în momentul de față măritată și cu o fiică, rezultată din relația cu Victor Slav, și care în trecut trăia o poveste de dragoste cu năbădăi, alături de Adrian Cristea. Nu e singura vedetă cu un istoric amoros atât de curprinzător, pentru că și viitoarea concurentă a noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities, Andreea Tonciu, a trăit momente similare.

Ele sunt femeile care au învârtit fotbaliștii pe degete. Cu cine s-au iubit Andreea Tonciu, Daniela Crudu sau Andreea Raicu

Putem spune despre Andreea Tonciu, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu sau Anda Adam că au șutat și au înscris, atunci când fiecare dintre ele a marcat câte o relație cu un fotbalist cunoscut din România. Mai mult, a fost vorba despre nume sonore din rândul jucătorilor de fotbal, cunoscuți pentru aptitudinile lor de pe teren (și nu numai), în vremurile în care s-au iubit cu frumoasele femei din showbiz.

Anul 2010 îi prindea pe Bianca Drăgușanu și Adi Cristea împreună, iar între ei au existat numeroase scandaluri și împăcări

Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu și Adi Cristea, poreclit și „Prințul”, în perioada în care cei doi formau un cuplu, au reușit să fie foarte mult timp sub lupa publicului din România. Între ei a existat o iubire cu năbădăi, cu mai bine de un deceniu în urmă, dar care și-a găsit sfârșitul când Bianca a decis că e momentul să îmbrace rochia de mireasă. Blondina n-a ajuns însă cu Adrian Cristea în fața altarului, ci cu Victor Slav, după despărțirea de fostul fotbalist.

Andreea Tonciu și Nicolae Mitea

Andreea Tonciu va deveni cea mai nouă prezență de pe Kanal D, odată cu începerea noului sezon din emisiunea dedicată modei, Bravo, ai Stil!, ediția specială, cu vedete. În trecut, aceasta a încercat să își găsească liniștea în brațele lui Nicolae Mitea, dar n-a fost să fie între ea și fotbalist. Mai mult, au existat numeroase despărțiri și împăcări, pe parcursul lor amoros, iar acesta nu e singurul exemplu de din lista brunetei. Andreea s-a mai iubit și cu Gianni Kiriță, Cristi Daminuță, dar și cu Cristi Puhlac. Scandalurile dintre ea și Mitea au dus la o despărțire de comun acord, ce a fost definitivă.

Andreea Raicu și Cristi Chivu

Andreea Raicu a avut o relație cu Cristi Chivu, cu mult înainte să îl cunoască pe Tudor Chirilă. Pe atunci prezentatoare TV, aceasta l-a cunoscut pe fotbalist la o petrecere de Revelion. E vorba de o poveste de dragoste care a avut loc cu mai bine de 16 ani în urmă, când cei doi și-au dat seama că între ei e mai mult decât simplă amiciție. Fotbalistul avea, pe atunci, vârsta de 22 de ani și era unul dintre cei mai bine cotați sportivi din țară, dar și unul dintre cei mai râvniți burlaci. La rândul său, Andreea Raicu avea 25 de ani și era cunoscută și ca manechin. Povestea lor de iubire a durat aproximativ un an, din 2003, până în vara lui 2004, și s-au despărțit din pricina distanței. Vedeta TV era în Capitală, pe când Cristi Chivu în Amsterdam.

Anda Adam și Cătălin Țîră

Cântăreața Anda Adam e o mămică foarte ocupată în prezent, dar înainte de acest capitol al vieții sale, a existat unul în care s-a iubit cu un sportiv mai tânăr ca ea. A fost vorba despre scurta aventură pe care artista a avut-o cu Cătălin Țîră, de 20 de ani la acea vreme. Dar momentul era marcat după o proaspătă despărțire prin care aceasta abia trecuse, fiind vorba despre nimeni altul decât Victor Slav.

Daniela Crudu și Mihai Costea

Cunoscuta asistentă de televiziune a fost implicată timp de căteva luni cu jucătorul Mihai Costea, într-o relație cu năbădăi. Daniela Crudu și stelistul de atunci au reușit să stârnească mai multe controverse, mai ales că bruneta a fost acuzată de Gigi Becali pentru că l-a zăpăcit pe fotbalist. „Cruduţa l-a nenorocit pe Nilă”, anunța Gigi Becali, cu câțiva ani în urmă, despre jucătorul poreclit în acest mod.