El este al treilea bărbat care a fost la un pas să o facă mireasă. Cu cine s-a mai iubit Adelina Pestrițu

El este al treilea bărbat care a fost la un pas să o facă mireasă. Cu cine s-a mai iubit Adelina Pestrițu
Cu cine s-a mai iubit Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România. De-a lungul timpului frumoasa brunetă a reușit să pună pe jar mai mulți bărbați, însă unul singur a reușit să o ducă la altar. Cu câți bărbați s-a iubit Adelina Pestrițu și care dintre ei a fost la un pas să o ducă la altar?

Fostul iubit al Adelinei Pestrițu a fost la un pas de a o face mireasă. Despre cine este vorba?

Înainte de a se căsători cu Virgil Șteblea, un prosper om de afaceri, Adelina Pestrițu s-a iubit cu cântărețul Speak, însă după doar doi ani jumătate de relație cei doi s-au despărțit. Adelina Pestrițu și Speak s-au mutat împreună după numai o lună de relație. Treptat, însă, au ajuns să nu mai aibă loc în casă unul de celălalt. Mai precis din cauza hainelor și a accesoriilor.

Adelina Pestrițu s-a iubit cu Speak
Adelina Pestrițu s-a iubit cu Speak

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Adelina.

Bărbatul care a dus-o la altar pe Adelina este Virgil Șteblea

Adelina și Virgil s-au cunoscut acum doi ani de zile și la scurt timp au început o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță de un an, Zenaida Maria care seamănă izbitor cu tatăl ei, iar frumoasa micuță deja este populară pe contul propriu de Instagram.

Familia Adelinei Pestrițu
Familia Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu a declarat că Virgil este fotograful ei, iar pentru acest lucru, dar și pentru faptul că îi înțelege meseria îi este foarte recunoscătoare.

Eu sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat un bărbat care să înțeleagă meseria mea și că, dacă el nu îmi dă o mână de ajutor, eu nu mă pot desfășura. În acest telefon, stă toată munca mea și petrec foarte multe ore pe telefon, ceea ce este foarte deranjant pentru cei din jur”, a declarat Adelina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI