Edward Sanda rupe tăcerea. Ce spune despre iubita lui, Cleopatra Stratan

Edward Sanda a recunoscut că are o relație cu Cleopatra Stratan

Chiar dacă la început au negat faptul că ar împărți o poveste de iubire, Cleopatra Stratan și cântărețul Edward Sanda formează un cuplu. Cel care a recunoscut relația de iubire a fost cântărețul, care a făcut o declarație foarte emoționantă la adresa fiicei lui Pavel Stratan.

Edward Sanda a recunoscut că are o relație cu Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan nu mai este micuța care a intrat în cartea Recordurilor ca fiind cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album. Acum este o adevărată domnișoară care iubește pentru prima dată. Are 17 ani, iar ”Ghiță” al ei și-a făcut apariția.

Cel care a vorbit despre relația lor de iubire este Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani. „Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. 

Edward Sanda a recunoscut că are o relație cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda a recunoscut că are o relație cu Cleopatra Stratan

”Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea”

Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Relașia lor este ousă însă la încercare de pandemia de coronavirus, care îi ține despărțiți. Fiica lui Pavel Stratan se află la Chișinău, pe cțnd iubitul său este la sute de kilometri distanță, în București. Republica Moldova este în stare de urgență, așa că tânărul nu poate ajunge să-și vadă iubita. Cu toate acestea, relația la distanță continuă fără probleme.

”Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“, a spus Edward Sanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI