Edi Iordănescu pleacă de la Naţionala României. Când ar urma să renunţe la postul de selecţioner

de: Corina Oprea
15 09. 2023

Vestea momentului în sportul românesc, la care nimeni nu se aștepta! Edi Iordănescu pleacă de la Naţionala României, după șase victorii obținute. De ce a luat decizia de a renunța la echipa României și când are de gând să se retragă din postul de selecţioner.

Când pleacă Edi Iordănescu de la Naţionala României

Performanțele Echipei Naționale au fost bune în ultima vreme și „tricolorii” nu au înregistrat nicio înfrângere în preliminariile Campionatului European din 2024. Cu toate acestea, Edi Iordănescu pare să fi luat deja hotărârea de a demisiona de la conducerea Naționalei României.

Edi Iordănescu se simte profund afectat de criticile severe aduse jucătorilor. Cu toate că naționala României este într-o poziție bună, neînvinsă și pe un loc de calificare, sursele de la AS.ro indică că selecționerul României este extrem de nemulțumit de faptul că jucătorii sunt supuși la critici intense în spațiul public după fiecare meci.

Deşi Iordănescu a rezistat tuturor atacurilor, jucătorii ar fi extrem de afectați de situație și demoralizați. În plus, și familia selecționerului și-ar dori să îl vadă cât mai departe de echipă.

De ce s-au despărțit Edi Iordănescu și Delia

Edi Iordănescu și Delia au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au format un cuplu extrem de controversat și toată lumea se gândea că vor ajunge la altar, dar se pare că au ales să meargă pe drumuri separate.

Vezi și: Edi Iordănescu, replică pentru Gigi Becali, după ce a fost ironizat de patronul FCSB: ”Inteligența întruchipată” vs ”Ies din zona de bun simț”

Sportivul și artista au ales să păstreze tăcerea în ceea ce privește despărțirea, dar în timp s-a aflat de ce nu au mai fost împreună. Selecționerul a explicat că nu se vedea însurat cu Delia din cauza faptului că avea un program prea încărcat.

Edi Iordănescu mărturisea că Delia era prea dedicată meseriei sale, încât ajunsese să îl neglijeze.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună.

Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, au fost declarațiile făcute de sportiv la vremea respectivă.

Cine este soția lui Edi Iordănescu

Selecționerul Naționalei de fotbal a României se iubește de ani buni cu Arabella. Absolventa de Medicină este cea care l-a ajutat pe sportiv să o uite pe fosta lui, Delia Matache.

Te-ar putea interesa și: Naționala lui Edi Iordănescu, distrusă de un atacant din „Generația de Aur”. „N-aș vrea să ne calificăm, mi-aș dori să se desființeze fotbalul”

Arabella Kapitany, fost model, îi este alături din anul 2008. Bărbatul a devenit acum un familist convins, care a lăsat deoparte viața mondenă și s-a cumințit complet.