Ed Sheeran se lasă de cântat: motivația artistului pentru decizia radicală

de: Puiu Alexandru
29 08. 2019

Nu a trecut mult timp de la concertul lui Ed Sheeran în România, iar artistul a declarat că-și întrerupe activitatea muzicală. Declarația vine ca un șoc pentru fani solistului în vărstă de 28 de ani.

Dacă ești un fan al cântărețului britanic, te vei întrista să afli că Ed Sheeran își va întrerupe activitatea muzicală pentru cel puțin un an și jumătate. Motivul principal ține de a-și petrece mai mult timp cu soția sa, Cherry Seaborn. Englezul cochetează și cu ideea unui copil, la care nici măcar nu se poate gândi, atâta timp cât este aproape zilnic pe o altă scenă a lumii.

De curând, artistul de doar 28 de ani și-a încheiat cu succes turneul Divide. Aceasta i-a ocupat ultimii doi ani din viață și a inclus peste 280 de concerte, printre care și unul care a avut loc la București. După ultimul concert din turneu, Ed Sheeran a făcut câteva declarații. Nu a intrat în detaliu pe scenă, dar afirmațiile sale de acum vin să încununeze afirmațiile din presă din ultimele luni.

„După cum ştiţi am fost în turneu cu ‘Divide’ timp de doi ani, iar azi este ultima zi. Este un sentiment dulce acrişor”, le-a spus Sheeran fanilor său la ultimul spectacol al turneului său care a avut loc luni, notează Daily Star. „Mă bucur că sunteţi aici, s-a încheiat la Ipswich (Marea Britanie). Este ultima mea reprezentaţie pentru următoarele probabil 18 luni”, a precizat artistul.

Relația lui Ed Sheeran cu Seaborn a început în urmă cu foarte mulți ani. Cei doi s-au cunoscut de la vârsta de 11 ani și, din câte se pare, ar putea fi singura relație amoroasă a artistului. Căsătoria dintre ei a avut loc în casa din Suffolk, în estul Marii Britani în 2018. Evenimentul a fost un secret. De pe albumul No.6 Collaborations Project (2019), Sheeran i-a dedicat o melodie soției sale.