Eclipsă de Soare în Gemeni chiar azi. Astrele vin cu Revelații pentru noi începuturi

Eclipsă de Soare în Gemeni chiar azi. Astrele vin cu Revelații pentru noi începuturi
Eclipsa de Soare a zilei de 10 iunie 2021

Călătoria anuală a soarelui prin Gemeni este, în general, plină de curiozitate. Este plină de agitație și de o mulțime de opțiuni sociale. Nu este de mirare că se află la începutul verii și cu oportunități de conexiune și sărbătoare. Dar anul acesta, atât cu un Mercur retrograd, cât și cu eclipsele în centrul sezonului, energia s-ar putea simți mult mai grea. Acest lucru vă poate îndemna să priviți înapoi înainte de a putea merge mai departe. Și acesta este unul dintre principalele efecte ale lunii noi și a eclipsei solare.

Eclipsa de Soare a zilei de 10 iunie

Astăzi, 10 iunie 2021, o nouă lună și o eclipsă de soare vor avea loc în semnul  Gemeni. La două săptămâni după superluna și eclipsa totală de lună, va avea loc o eclipsă de soare inelară. Cei care pot asista la eclipsă se bucură de un adevărat spectacol. În timpul eclipselor solare inelare, Luna blochează centrul Soarelui, lăsând marginile luminoase ale Soarelui pentru a forma un „inel de foc” în jurul Lunii.

Vestea proastă este că efectul „inelului de foc” îl puteți prinde numai în regiunile nordice îndepărtate ale Groenlandei, Canadei și Rusiei. Cu toate acestea, o eclipsă parțială va fi vizibilă în nord-estul Americii de Nord și în orașele din nordul Europei și Asia.

Luna Nouă în Gemeni astăzi

Semnul aerian Gemeni este condus de Mercur, planeta comunicării. Mercur sprijină auto-exprimarea și colectarea de informații. Oamenii născuți în timpul sezonului Gemeni vin pe lume atunci când trecem de la primăvara plină de anticipație la ora de vară. Această vibrație generează cu siguranță dispozițiile curioase, sociale, iubitoare de călătorii.

Cei născuți în Gemeni sunt mereu în mișcare. Sunt oameni conectați pentru a zbura de la o aventură la alta. Absorb cunoștințe ca un burete și împărtășesc ceea ce au învățat cu oricine va asculta. Mercur stăpânește și tehnologia, așa că cei din Gemeni s-au născut pentru a fi vedete pe rețelele de socializare și cele mai active în chaturi de grup.

Într-o zi proastă, aceștia pot fi dualisti, înfricoșători, capricioși. Pot spune un lucru acum și opusul imediat după. Uneori vorbesc de dragul de a vorbi și se folosesc de stăpânirea înnăscută a limbajului pentru a înțepa sau manipula.

Această nouă eclipsă de lună și soare vă va încuraja să reflectați asupra modelelor voastre de gândire. Să vă faceți o introspecție a vieții sociale și a comunicării. Astăzi nu numai oarele și luna vor fi aliniate la 19 grade în Gemeni, Mercur este și el la 20 de grade în Gemeni.

Pe cine va afecta cel mai mult Eclipsa de Soare și Luna Nouă din Gemeni

Dacă v-ați născut când soarele era în zodia Gemenilor, sau cu planetele voastre în Gemeni, veți simți această lună nouă și eclipsa de soare mai mult decât majoritatea.

Dacă vrei să devii și mai specific, verifică dacă ai o planetă personală care se încadrează la patru grade de luna nouă. Dacă da, s-ar putea simți și mai mult ca și cum ar fi timpul să te eliberezi de un model, comportament, relație sau cale de viață depășite și să faci pași pentru a crea unul nou.

Pentru mai multe detalii citește aici ce spune astrologul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI