Echipa emisiunii Visuri la cheie, dezvăluiri neașteptate din culise. Ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat

de: Alexandra Chivu
11 12. 2019

Emisiunea ”Visuri la cheie” de la PRO TV aduce în fața telespectatorilor povești de viață impresionante, oameni încercați de soartă și multe emoții. A apărut pe sticlă în 2014, iar de atunci schimbă destine, însă, ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat? Echipa show-ului a făcut dezvăluiri neașteptate din culise.

Echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, dezvăluiri neașteptate din culise

În luna octombrie a anului 2014, PRO TV aducea pe micile ecrane ”Visuri la cheie”, o emisiune emoționantă, care schimbă case, dar și destine. Show-ul este produs pe formatul internațional de mare succes ”Extrem Makeover – Home Edition”, ce a adunat audiențe în cele 10 sezoane difuzate în America. De asemenea, el a fost preluat și produs și în alte țări precum Serbia, Cehia, Italia, Polonia și Israel.

Echipa ”Visuri la cheie”

Gazda emisiunii este Dragoș Bucur, ce are o misiune nobilă de a prezenta oamenii și poveștile lor, dar și de a trăi emoții intense alături de familiile aflate în necaz. Alături de o echipă de specialiști formată din arhitecți, constructori, designeri de interior și voluntari, prezentatorul TV ajută oamenii să renască.

”Plângem de ne rupem”

Povestea este simplă și, de-a lungul anilor, a fost înțeleasă de public, dar ce se întâmplă când reflectoarele se sting? Cu mai multe detalii au venit membrii echipei ”Visuri la cheie”.

„Eu chiar mi-aș dori ca oamenii de acasă să vadă mai mult din etapele intermediare, pentru că senzația este că acea casă se face cât ai bate din palme și nu e așa. Aș vrea câteodată să fim filmați nemachiați, obosiți, cu cearcăne. La un moment dat, nu mai funcționăm și ne plimbăm ca nebunii prin cameră și nu știm ce să facem”, a spus Cristina Joia, designer de interior, pentru Libertatea.

„Nu suntem imuni la poveștile lor, plângem de ne rupem. Trăim povestea aia și încercăm să le dăm un răspuns. Asta e cea mai mare provocare, de fapt”, a completat arhitectul Valentin Ionașcu.