08 aug. 2024 | 16:35

Ea este românca superbă care i-a sucit mințile celebrului actor Michele Morrone, cel mai dorit bărbat din lume după succesul din seria “365 de zile”

Monden
Ea este românca superbă care i-a sucit mințile celebrului actor Michele Morrone, cel mai dorit bărbat din lume după succesul din seria “365 de zile”
Ea este românca superbă care i-a sucit mințile celebrului actor Michele Morrone, cel mai dorit bărbat din lume după succesul din serialul “365 de zile”

De-a lungul timpului, româncele i-au cucerit pe străini cu frumusețea lor, iar unele dintre ele s-au afișat inclusiv cu staruri internaționale. O româncă superbă a fost fotografiată recent în compania lui Michele Morrone, starul din filmul ”365 de zile” și se spune că ar fi noua lui parteneră.

Michele Morrone se iubește cu o româncă?

Actorul și cântărețul italian Michele Morrone se pare că a pus ochii pe o româncă. Starul avea o relație oficială cu Moara Sorio, însă se pare că lucrurile s-au schimbat. Protagonistul din ”365 de zile” se află, în această perioadă, în vacanță în Grecia, alături de o tânără misterioasă.

Femeia în compania căreia a fost fotografiat este româncă și se numește Bogdana Tancău, potrivit cancan.ro. Tânăra care i-ar fi furat inima starului italian este antrenoare de fitness și este foarte activă în mediul online. Actorul italian a evitat să posteze fotografii cu ea din vacanță pe rețelele de socializare, acolo unde are 15.5 milioane de fani, dar nu a părut să fie deranjat atunci când a fost fotografiat pe stradă, în compania brunetei.

La rândul său, frumoasa româncă are aproape 100.000 de urmăritori, dar nici ea nu s-a afișat împreună cu actorul pe Instagram. Potrivit sursei menționate, românca ar fi lucrat în trecut pentru frații Tate, fiind implicată în afacerile acestora. În prezent, se dedică fitness-ului și postează pe Instagram fotografii cu ea din sală, dar și transformările clientelor care apelează la serviciile ei. Lucrează online cu femei care își doresc să își schimbe aspectul fizic, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Bogdana Tancău, tânăra care i-a furat inima lui MIchele Morrone

Michele Morrone a fost căsătorit și are doi copii

Actorul italian a fost căsătorit din 2014 până în 2018 cu o femeie pe nume Rouba Saadeh, de origine libaneză, cu 4 ani mai mare decât el. Cei doi au doi copii împreună, născuți în 2014, respectiv în 2017. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, actorul și mama copiilor lui țin legătura, pentru cei doi fii pe care îi au împreună.

Starul din ”365 de zile” a mai avut relații după divorț, însă nu s-a mai căsătorit. Ultima sa relație cunoscută a fost cu frumoasa Moara Sorio, un fotomodel de origine elvețiană și influencer. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, având în vedere că actorul italian este în vacanță alături de românca Bogdana Tancău.

O altă româncă a susținut în trecut că ar fi avut legături amoroase cu faimosul actor. În urmă cu ceva timp, Nikita declara că îl cunoaște destul de bine pe starul italian și că a fost împreună cu el, la un moment dat.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro