E oficial! Simona Halep a decis să nu participe la turneul de la New York!

Simona Halep pare decisă să sară peste toate competițiile din SUA în acest an

Circuitul WTA este gata de restart, dar Simona Halep spune pas la multe dintre turneele programate în această perioadă. Românca a decis să anuleze participarea la Palermo, iar acum a confirmat așteptările legate de US Open Series. Halep nu este dispusă să meargă la New York pentru că asta ar însemna și două săptămâni de carantinare la revenirea în Europa.

Simona Halep refuză un prim turneu la New York! Șansele de a mai participa la US Open, aproape de zero

Primul turneu care se desfășoară la New York este Western & Southern Open, care ia startul pe 21 august. În anii trecuți, competiția era organizată la Cincinnati. Organizatorii au anunțat listele cu jucătorii înscriși pe cele două tablouri. Iar Simona Halep nu este printre cei înscriși. Asta deși vorbim despre un turneu extrem de important din circuitul WTA, de categorie Premier 5.

Aceasta este lista jucătoarelor care s-au înscris pentru Wetern & Southern Open, la New York

Decizia Simonei de a nu participa la Western & Southern Open este un semnal clar și în legătură cu US Open. Românca va participa la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows doar dacă se vor ridica restricțiile de călătorie. Ceea ce pare foarte puțin probabil în acest moment. Astfel, este de așteptat ca Halep să anunțe în curând că nu va juca la US Open 2021. După ce a fost clarificată situația în privința Western & Southern.

În mod surprinzător, majoritatea jucătorilor de top din Europa apar pe lista de start la Western & Southern. Novak Djokovic, Rafa Nadal, Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev sunt toți înscriși în competiție. Iar la feminin apar nume precum Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Belinda Bencic, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, sau Johanna Konta.

Totuși, este de așteptat ca o parte dintre acești jucători de top să se retragă pe parcurs din competiție. În funcție de deciziile legate de restricțiile de călătorie care vor fi impuse în următoarele săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI