Durere fără margini pentru Maria Ciobanu. Fratele artistei a murit. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Ion Dolănescu

Durere fără margini pentru Maria Ciobanu. Fratele artistei a murit

Viața Mariei Ciobanu, cunoscută drept ”Ciocârlia muzicii populare” este presărată cu despărțiri dese de oamenii dragi. Fratele artistei a murit. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Ion Dolănescu?

Fratele Mariei Ciobanu, Ilie, a murit. Ce mesaj a transmis artista?

De câțiva ani, Maria Ciobanu a pus România pe locul doi, hotărând să se mute în SUA, unde locuiește fiica ei, Camelia. Interpreta de muzică populară s-a întors recent în țara noastră, iar fericirea revenirii i-a fost umbrită de trecerea în neființă a fratelui ei, Ilie. Solista a scris câteva rânduri, pe Facebook, prin care și-a anunțat admiratorii despre tragedie.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris cântăreața de muzică populară, în mediul online.

Ce pensie are ”Ciocârlia muzicii populare”?

Ani de succes, milioane de frunți descrețite, milioane de zâmbete aduse pe fața oamenilor și câteva sute de lei în buzunare. Maria Ciobanu, în vârstă de 81 de ani, stă puțin mai bine la acest capitol, comparativ cu artiștii care nu au ieșit prea mult din țară, aceasta având și cetățenie americană. Astfel, pe lângă pensia mică din România, mai obține una de 1.000 de dolari de la statul american.

Durere fără margini pentru Maria Ciobanu. Fratele artistei a murit. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Ion Dolănescu
Ilie, fratele solistei

Cât despre cui va lăsa agoniseala sa de peste viață, Maria Ciobanu s-a îngrijit și de acest aspect. Economiile interpretei s-ar ridica la circa două milioane de euro și o să ajungă urmașilor. „Când ne-om duce, casa o să-i rămână Cameliei. Ea o să o moştenească, să le dea Dumnezeu sănătate şi să se întoarcă şi ei în ţară….sper să se intoarcă şi copiii, sper… Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia, Cristian şi Mariana”, a spus solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI