14 aug. 2020 | 09:29

Durere fără margini în Maramureș. Un copil în vârstă de opt ani, omorât pe o trecere de pietoni

News
Durere fără margini în Maramureș. Un copil în vârstă de opt ani, omorât pe o trecere de pietoni
Durere fără margini în Maramureș. Un copil în vârstă de opt ani, omorât pe o trecere de pietoni

Tragedie în Maramureș, acolo unde un băiețel a murit nevinovat, în timp ce traversa regulamentar strada. Accidentul s-a produs în cursul zilei de joi, în localitatea Mara.

Cum s-a produs accidentul

Nimic nu poate fi mai dureros decât să-ți vezi copilul mort, mai ales când acesta era perfect sănătos și avea o viață înainte. O familie din Maramureș nu mai are lacrimi și cuvinte pentru a-și striga durerea pierderii copilului lor de opt ani, care traversa regulamentar pe o trecere de pietoni semnalizată.

Sursă foto: actualmm.ro

Vinovat pentru această nenorocire este un bărbat, în vârstă de 64 de ani, care conducea o camionetă. Din motive necunoscute încă, dar cel mai probabil din neatenție, vârstnicul nu a observat pietonul în curs de traversare, astfel l-a lovit cu viteză.

Băiatul a suferit leziuni grave, la fața locului fiind solictate mai multe echipaje medicale și un elicopter SMURD. Victima a fost găsită de medici în stare de inconștiență, fiind transportată de urgență la spital. Din păcate, din cauza rănilor grave, micuțul a murit la scurt timp.

Autoritățile au confirmat decesul copilului

Potrivit autorităților, bărbatului conducea o autoutilitară din direcția Baia Mare spre Sighetu Marmației i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezulttaul fiind negativ.

Astăzi, 13 august, ora 10:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe D.N.18, în localitatea Mara a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 64 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Baia Mare spre Sighetu Marmației, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 8 ani care traversa strada, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Minorul a suferit leziuni corporale și a fost transportat de către un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Din păcate din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, potrivit actualmm.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro