Durere fără margini în Cluj! O femeie a murit în curtea casei sale. Ce s-a întâmplat

Durere fără margini în Cluj! O femeie a murit în curtea casei sale. Ce s-a întâmplat

Sfârșit tragic pentru o femeie din localitatea Sălișca, județul Cluj, după ce a căzut într-o fosă septică din propria gospodărie. Pompierii au fost solicitați ieri, în jurul orei 15:20, să intervină pentru a salva viața unei femei în stare de inconștiență.

Cum s-a petrecut tragedia

Femeia în vârstă de 70 de ani a alunecat și a căzut în fosa septică din gospodăria sa. Cel mai probabil unul dintre membrii familiei a reușit să o scoată în timp util pentru a mai fi încă în viață, dar din păcate, prea târziu pentru a mai fi salvată. În urma unui apel de urgență, la fața locului au intervenit o autospecială de pompieri și un echipaj SAJ care au găsit femeia întinsă pe pat, înăuntrul casei, în stare de inconștiență.
Aceștia au încercat timp de 45 de minute toate manevrele de resuscitare pentru a-i salva viața femeii, însă fără succes, fiind declarată moartă.

IPJ Cluj a revenit cu informațiile privind decesul femeii: „Polițiștii din cadrul Secției 5 Politie Rurală Dej au fost sesizati printr-un apel 112 despre faptul că, o femeie din localitatea Sălișca, comuna Câțcău a cazut într-o fosă septică, din gospodărie.

Din nefericire, femeia, în vârstă de 73 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical prezent la fața locului, declarându-se decesul acesteia. În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunea de ucidere din culpă„.

Femeie dispărută în Cluj

Autoritățile din Cluj au dat dispărută o tânără de 23 de ani care a plecat de acasă pe data de 30 martie și nu s-a mai întors. Fata se numește Moldovan Ioana-Denisa și locuia în Turda.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1.50 m, circa 50 kg, păr brunet de lungime medie, ochi căprui, ten deschis.

Tânăra are două cicatrici pe piciorul stâng şi dificultăţi de mers. Nu au fost transmise infomații cu privire la vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care dețin orice informație despre tânăra dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.