Durere fără margini în Brăila. Accident tragic, produs de un băiat de 14 ani. În mașină se aflau zece minori

Durere fără margini în Brăila. Accident tragic, produs de un băiat de 14 ani. În mașină se aflau nouă minori Sursă foto ilustrativă: stirileprotv.ro

Un accident teribil a avut loc în localitatea Ianca, din Brăila, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, le-a furat mașina părinților și și-a scos prietenii la plimbare. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, băiatul a pierdut controlul volanului și a provocat o nenorocire.

Cum s-a produs incidentul

Imprudența copiilor și lipsa controlului părintesc pot fi fatale uneori. Acesta este și exemplul un băiat din Brăila care a vrut să se distreze cu riscul vieții a zece persoane. Din fericire, niciunul dintre copii nu și-a pierdut viața, însă mai mulți se află internați în spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul nefericit a avut loc în cursul serii de luni, însă autoritățile au făcut public accidentul de abia ieri seară.
Băiatul de 14 ani a dat dovadă de inconștiență fără limite, atunci când a comis o infracțiune, aceea a furtului de autoturism, punând viața sa și a prietenilor în pericol.

Potrivit poliției, băiatul nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum, astfel șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe care i-au transportat pe nouă dintre băieți la spital. Toți copiii au vârste cuprinse între 14-17 ani.

Mașina pe care o conducea era Dacia Papuc, explicându-se posibilitatea transportului unui număr mai mare de persoane.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a nouă dintre tineri, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Brăila, potrivit debraila.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI