După trei ani de căsnicie și doi copii, Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant. Ce spune despre soțul ei

Andreea Bălan a postat un mesaj special pentru soțul ei, actorul George Burcea. Cântăreața le-a împărtășit fanilor săi din mediul online și câteva fotografii din albumul de vacanță, fiind plecată de curând în Mauritius. Deși începutul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru că mezina familiei sale s-a îmbolnăvit de enterocolită, lucrurile au revenit, în prezent, la normal.

După trei ani de căsnicie și doi copii, Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant

Vedeta se bucură de momentele de relaxare și distracție alături de fiicele ei. Totodată, perioada de vacanță a fost una care a coincis și cu ziua de naștere a lui George Burcea. Artista i-a transmis acestuia toată iubirea, alături de un mesaj foarte emoționant, pe contul oficial de Instagram.

După trei ani de căsnicie și doi copii, Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant. Ce spune despre soțul ei
Vedeta se află în vacanță alături de soțul ei, și cele două fiice

Andreea Bălan și George Burcea sunt în aceste clipe departe de țară, tocmai în Mauritius acolo unde au parte de o vacanță pe care și-au dorit-o de mult timp, după probleme pe care artista le-a întâmpinat anul trecut. Ajunși în țara străină, aceștia au avut parte de momente de panică cu micuța Clara care a suferit de enterocolită, ajungând la spital de urgență. Este cunoscut și că actorul a susținut-o pe Andreea în clipele mai puțin plăcute, atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a lor. George a dat dovadă că este un tătic în adevăratul sens al cuvântului și s-a ocupat de fiecare dată și de problemele pe care le-ar fi putut întâmpina, în cei trei ani de căsnicie.

Ce spune despre soțul ei, George Burcea

”Laa mulți ani soțulee, tăticiuleee! Să ne traiești 1000 de ani, să fii sanatos, fericit și toate dorințele și visurile să ți se îndeplinească! Te iubim!”, i-a transmis Andreea Bălan soțului său.

În dreptul respectivului mesaj artista a postat și câteva poze inedite din vacanța lor. Clipele în compania familiei sale au fost total pe placul cântăreței, dovadă acestui fapt fiind că a apare cu zâmbetul pe buze în toate ipostazele în care a fost surprinsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI