După maneaua PSD, avem și vrăjitoare anticorupție! Ce vor să facă la Guvern. VIDEO

de: Claudiu Surmei
13 05. 2019

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 ne oferă de toate. De la mitinguri cu oameni aduși cu forța de membri de partid, la maneaua PSD lansată de Nicolae Guță. Au apărut chiar și vrăjitoarele anticorupție, care lucrează la un „ritual în masă” prin care vor să le vină de hac politicienilor corupți.

Într-un material video realizat de Euronews, vrăjitoarele vorbesc despre ritualuri făcute la miezul nopții încă din data de 9 martie și despre o substanță care va fi aruncată asupra clădirii Guvernului.

„O apă foarte puternică pe care o vom avea gata pe data de 25 mai, ca să meargă fiicele mele să o arunce asupra Guvernului României. Această apă descântată va lumina și va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul României. Ritualul nostru a fost făcut la miezul nopții, la răsăritul soarelui și la apus. Am folosit animale, lumânări, flori și alte descântece care sunt secrete, știute doar de noi, ca să putem avea rezultate în munca noastră începută pe 9 martie”, spune vrăjitoarea Mihaela Minca pe filmare.

Vrăjitoarele anticorupție le-au pus gând rău politicienilor care nu se țin de cuvânt

„Am făcut 2 ritualuri speciale. Am făcut un ritual de magie albă, pentru a le lumina mintea, puterea de a lupta în România pentru popor, să facă lucruri bune. Și am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se țin de cuvânt, să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme.

Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă țara la sărăcie, să se ducă la pușcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poporul român”, mai spune vrăjitoarea.


Pe filmare a fost surprins și un moment în care vrăjitoarele realizează unul dintre ritualurile pentru politicienii care candidează la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019.