După finala iUmor, a fost făcut anuțul oficial! Delia și Bendeac merg la Asia Express

de: Claudiu Surmei
03 06. 2019

Finala iUmor a desemnat câștigătorul sezonului 6 al emisiunii de la Antena 1, dar vestea care face valuri în mediul online este că Mihai Bendeac va merge la Asia Express. Delia îl susține pe Mihai, dar unele surse susțin că cei doi vor merge împreună la emisiune.

Anunț oficial după finala iUmor: Delia și Mihai Bendeac la Asia Express

Sâmbătă, 1 iunie, la Antena 1 s-a difuzat finala sezonului 6 iUmor. Irena Boclincă a câștigat marele premiu de 20.000 de euro și a decis să îi ofere banii lui Vasi Borcan, un concurent aflat în scaun cu rotile. În timpul filmărilor, a fost surprinsă o conversație dintre Delia și Mihai Bendeac. Actorul a vrut să îi dea Deliei o veste importantă: va merge la Asia Express.

Mihai Bendeac a luat-o pe ocolite pe Delia, în stitul său caracteristic. I-a spus mai întâi că a uitat să îi de o mare veste, iar când artista l-a întrebat despre ce este vorba, acesta a răspuns: „O să înnebunești.”

Delia a insistat să îi spună mai repede despre ce este vorba, iar Bendeac i-a răspuns: „Dar a fost o ofertă mult prea mare. Merg la Asia Express.”

Pe chipul Deliei s-a putut citi imediat mirarea și spaima, dar a spus că îl va susține pe Bendeac. Unele surse susțin că cei doi jurați de la iUmor vor participa împreună la Asia Express, emisiunea care i-a pus la grea încercare pe concurenți în sezonul trecut.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume. Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian, iar cel de-al doilea a fost prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Primul sezon a fost câștigat de cuplul de cântărețe Ana Baniciu și Raluka. A doua ediție a fost câștigată de CRBL și Oase.