Dublă crimă înfiorătoare în Vaslui. Un bărbat și-a măcelărit soția și fiul cu toporul, iar apoi a fugit să-și pună capăt zilelor. Descoperirea șocantă a polițiștilor

Dublă crimă înfiorătoare în Vaslui. Un bărbat și-a măcelărit soția și fiul cu toporul, iar apoi a fugit să-și pună capăt zilelor. Descoperirea șocantă a polițiștilor
Mai multe echipaje medicale au sosit la locul tragediei Poză ilustrativă

O tragedie fără margini a avut loc, duminică, în județul Vaslui, acolo unde un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția și propriul fiu. După crima săvârșită, bărbatul a părăsit locuința și a fugit pentru a-și pune capăt zilelor, însă planul său a eșuat.

Descoperirea șocantă a polițiștilor

O întreagă comunitate este îngrozită în urma crimei din localitatea Corni Albești, Vaslui, acolo unde un bărbat de 79 de ani și-a ucis cu sânge rece soția și fiul care suferea de un handicap locomotor. Potrivit primelor informații, bărbatul și-a măcelărit rudele cu un topor, părăsind ulterior locul crimei pentru a-și lua și el viața.

Crima șocantă a fost descoperită întâmplător, după ce bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în care acesta a părăsit carosabilul, aterizând pe marginea drumului, într-un șanț. Cea care a alertat autoritățile cu privire la accidentul petrecut a fost o femeie care se afla în zonă.

La fața locului au intervenit mai mulți medici și un echipaj de Poliție, care au fost îngroziți atunci când au auzit dezvăluirile șocante ale șoferului, care a suferit câteva leziuni minore.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul le-a mărturisit crimele comise, explicând că accidentul de mașină a fost provocat de el cu scopul de a-și lua viața. Astfel, după accidentul rutier provocat de bărbat, polițiștii au observat pete de sânge pe hainele sale, moment în care criminalul a dezvăluit crimele pe care le comisese.

Ce se întâmplă cu criminalul în aceste momente

După mărturisirea cutremurătoare a criminalului, mai multe echipaje de Poliție, inclusiv criminaliști, s-au deplasat la fața locului, confirmând că informațiile declarate de bărbat sunt adevărate. La locul indicat de bătrân, oamenii legii au găsit cadavrele soției și ale băiatului, prezentând urme vizibile de violență. Bărbatul criminal a fost reținut de polițiști, urmând a fi judecat pentru crimele odioase.

„La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.

Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a transmis IPJ Vaslui într-un comunicat.

Urmăriți Playtech.ro și pe