Drama unei fetițe de 11 ani: ‘M-am prefăcut moartă și m-am rugat’. Ce s-a întâmplat

de: Ștefan R. Apostol
09 09. 2021

De-a lungul vremii, presa occidentală a relatat despre dramele unor familii, victime inexplicabile ale unor acte criminale la întâmplare. Un asemenea caz s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, unde un pușcaș marin a omorât o întreagă familie. Anchetatorii relatează că individul nu-și cunoștea victimele și că acționase la întâmplare. Printre membrii familiei se afla și o fetiță de 11 ani, Jenifer Tucci, care a trecut prin clipe groaznice în momentul atacului.

Jenifer Tucci, singura supraviețuitoare a carnagiului

Un caz halucinant de crime la întâmplare, un masacru, a avut loc, recent, în Statele Unite ale Americii. Fostul pușcaș marin Bryan Riley, indentificat de polițiști, a vizat aleatoriu duminică o familie din Florida, împușcând și ucigând patru persoane și câinele lor. O fetiță de 11 ani, Jenifer Tucci, a supraviețuit atacului făcând pe moarta.

Tatăl ei, Justice Gleason, în vârstă de 40 de ani, iubita lui, Theresa Lanham, în vârstă de 33 de ani, fiul lor Jody și mama Theresei Lanham, Catherine Delgado, în vârstă de 62 de ani, au fost uciși cu toții în atacul din Florida, de duminică. Riley a ucis și câinele familiei.

Jenfifer Tucci este acum în stare stabilă la spital, după ce a fost împușcată de 11 ori. Fata ar fi spus rudelor că „s-a jucat de-a moarta și s-a rugat” după ce a fost împușcată de fostul pușcaș marin Bryan Riley, care a pătruns în casa familiei fetei și și-a împușcat victimele.

Criminalul a împușcat întreaga familie

Într-o declarație, publicată de The Washington Post, Riley ar fi spus poliției că este „un tip bolnav” și și-a mărturisit crimele. Poliția spune că Riley nu a avut nicio legătură cu familia și a luat legătura cu Justice Gleason sâmbătă seara, spunându-i că Dumnezeu i-a spus să se oprească acolo pentru că fiica lui Gleason, Amber, avea să se sinucidă.

Theresa Lanham i-a spus lui Riley că a greșit și că nu locuiește nicio Amber acolo, și l-au amenințat că vor suna la poliție dacă nu va pleca. Polițiștii au fost chemați în jurul orei 19.30, iar ofițerii au petrecut 20 de minute în căutarea lui Riley, dar nu l-au găsit.

Riley se întorsese acasă la prietena lui. Polițiștii mai spun că Riley s-a întors acasă la Justice Gleason în jurul orei 4.30 dimineața. Ulterior a intrat peste familie în casă și a început să tragă în fiecare victimă, inclusiv în micuța Jenifer Tucci, de nu mai puțin de 11 ori.

Micuța Jenifer Tucci, în afara pericolului

După venirea salvării și a polițiștilor, Jenifer Tucci a fost descoperită și dusă de urgență la spital, unde a fost tratată de medici. Tânăra fusese împușcată de 11 ori de criminal, dar acum, spun medicii, este în afara oricărui pericol. O pagină GoFundMe a fost creată pentru a strânge fonduri pentru ea și pentru înmormântările celor uciși în atac.

„Ea este într-o stare de spirit bună. A fost trează mai mult astăzi decât în ultimele zile. Ea a avut mulți oameni alături, între medici și alții care doresc clarificări cu privire la evenimente. Există confirmate 11 răni prin împușcare, majoritatea fiind sub talie și are un picior rupt.

Chiar și cu această tragedie, această fetiță reușește să zâmbească. Ea se trezește întrebând ce s-a întâmplat uneori. De asemenea, ea se trezește în fața realității că tatăl ei a dispărut. Nu înțelege cum s-a întâmplat.”, se scrie pa pagina de GoFundMe creată pentru Jenifer Tucci.