Dramă într-o familie din Timișoara. Un băiat de 13 ani și-a pus capăt zilelor chiar în camera sa. Cum a fost găsit de tatăl său

Dramă într-o familie din Timișoara. Un băiat de 13 ani și-a pus capăt zilelor chiar în camera sa. Cum a fost găsit de tatăl său
Adolescent spânzurat în Timișoara Sursă foto ilustrativă: mirror.co.uk

Un adolescent de 13 ani a decis să se sinucidă, lăsând în urma sa un ocean de tristețe. Cel care a descoperit trupul neînsuflețit al băiatului a fost chiar tatăl său, polițist local în Timișoara. În ciuda intervenției rapide a medicilor, băiatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Ce supărare ar fi avut adolescentul

Tot mai mulți copii aleg să-și pună capăt zilelor fără un motiv întemeiat. Acesta a fost și cazul băiatului de 13 ani din Timișoara, găsit spânzurat în camera sa. Pentru că nu a lăsat niciun bilet de adio, părinții și apropiații tânărului nu își pot explica gestul necugetat, fiind în stare de șoc.

Singura problemă apărută în viața tânărului ar fi divorțul părinților, el rămânând să locuiască cu tatăl său. Potrivit profesorilor, băiatul era un elev bun și matur, iar acest eveniment a fost total neprevăzut. Deși toată lumea încearcă să găsească o explicație, momentan nimeni nu poate spune o ipoteză clară.

Imediat după tragedie, tatăl tânărului a apelat la 112, iar medicii de acolo au încercat minute în șir să-l resusciteze. Din păcate, inima băiatului a încetat să mai bată pentru totdeauna.

“El a fost un elev bun. A dat dovadă, din spusele colegilor mei profesori, de gândire matură. Chiar doamna profesoară de informatică îşi amintea că a răspuns şi a primit şi o notă de zece.

E şocant şi pentru noi, probabil că şi pentru colegii lui şi pentru profesorii care predau, de la clasă. Şi noi nu putem găsi o explicaţie în momentul acesta.”, a dezvăluit Loredana Palfalvi, director adjunct la școala unde acesta învăța, potrivit observatornews.ro.

Medicul psiholog, Ica Secoșan, a explicat pentru sursa citată că un posibil motiv pentru gestul său ar putea fi o acumulare de factori nefavorabili, apăruți de-a lungul timpului în viața tânărului.

“Cu siguranţă o serie de factori stresori, cum ar fi: divorţul, care poate să apară într-o familie, eşecul şcolar – pot să reprezinte, împreună, factori care să contribuie la apariţia acestui risc, din păcate, iată, în unele cazuri soldat cu decesul copiilor”, a spus acesta.

Polițiștii din Timișoara au deschis dosar pentru ucidere din culpă, însă toate indiciile conduc către o sinucidere.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI