Drama înfiorătoare ascunsă de o vedetă PRO TV. Primul ei soț s-a sinucis la 39 de ani

de: Ana Chivu
15 04. 2020

Fostul soț al unei vedete extrem de cunoscute și apreciate de-a lungul timpului ascunde o dramă incredibilă. Fostul său soț a decis să-și ia viața la doar 39 de ani. Despre cine este vorba și ce se află în spatele gestului extrem?

Drama unei vedete de la Pro TV – primul său soț s-a sinucis la 39 de ani

Este mereu veselă și are cu ea sfaturi importante de dat oamenilor care o privesc, dar în spatele privirii sale blânde ascunde o dramă de neimaginat. Oana Cuzino a suferit enorm. Aceasta a avut de înfruntat ceva la care nimeni nu se așteaptă vreodată. Vedeta s-a căsătorit cu Mircea Stănescu după ce s-au cunoscut la finele anilor ’90.

Fostul soț al Oanei Cuzino și-a luat viața

Bărbatul era un ziarist cunoscut care lucrase la „Dimineața”, „Ziua”, iar ulterior a făcut pasul spre politică fiind consilier pentru doi prim-miniștri – Radu Vasile și Mugur Isărescu. Mariajul lor s-a destrămat rapid, iar el a decis să se ocupe mai mult de carieră. Oana s-a măritat mai apoi cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetiță pe nume Naomi, iar Stănescu a continuat să-și croiască un drum în lumea politică.

Mircea Stănescu

El i-a păstrat numele după divorț

Deși despărțiți, acesta a decis să-i mai păstreze numele o perioadă, timp în care a scris câteva volume de politică pe care s-a semnat Mircea Cuzino Stănescu. Din nefericire, pe data de 27 decembrie a lui 2008, fostul ziarist a dat cu mașina peste un bărbat pe trecerea de pietoni din București.

Accidentul a soldat cu decesul necunoscutului. Pe data de 12 ianuarie Mircea urma să fie audiat, iar în seara de 5 ianuarie, la 9 zile de la accident, a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Oamenii legii au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere.