03 ian. 2022 | 13:40

Drama cu care trăiește un interpret de muzică populară din România. Ce i-a putut face propria mamă (exclusiv)

Monden
Drama cu care trăiește un interpret de muzică populară din România. Ce i-a putut face propria mamă (exclusiv)
Drama cu care traieste un interpret de muzica populara din romania. Ce i-a putut face propria mama

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară are o poveste de viață emoționantă. A fost abandonat de mamă pe vremea când avea doar 2 anișori. După 16 ani, femeia care l-a adus pe lume a revenit în viața sa, dar artistul a tratat-o cu indiferență. Cine este cântărețul din România care a suferit enorm în copilărie.

Drama din copilăria artistului Marius Stoica

Vocea melodioasă a celebrului Marius Stoica a bucurat sufletele a milioane de români din toate colțurile țării. Considerat a fi unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară din noua generație, Marius Stoica are o poveste de viață tragică.

Mama sa l-a abandonat pe vremea când acesta avea frageda vârstă de 2 ani. Artistul nu are amintiri din acea perioadă și nici până astăzi nu a găsit o explicație, deși s-a întrebat deseori, de-a lungul anilor, de ce a fost părăsit de către femeia care i-a dat viață.

„Am avut de toate, dar a lipsit din viața mea cuvântul mamă. Mi-a spus că s-a despărțit de tatăl meu pentru că nu se înțelegeau, dar îl știu bine pe tata, e un om blând, nu ar fi în stare să omoare o muscă. De fapt, ea își dorea o viață mai bună, la București, noi eram dintr-o comună din Călărași.

Tata a lucrat la școală, ca profesor, a predat și muzică, desen, geografie. Iar mama lucra la o cofetărie din Oltenița. Și-a dorit mai mult…”, a declarat artistul de muzică populară Marius Stoica, în exclusivitate pentru impact.ro.

La vârsta de 2 ani a fost abandonat de mama lui

Artistul a povestit că femeia care l-a părăsit la vârsta de 2 ani de zile a revenit în viața sa atunci când a împlinit vârsta majoratului. Marius Stoica a mărturisit că mama sa este stabilită în Capitală, dar cei doi nu au o relație apropiată.

„Mama locuiește în București, și eu m-am mutat aici, dar nu ne vizităm, nu vorbim la telefon. Nu am simțit niciodată o apropiere de ea, sunt genul de om care fac doar ce simt. M-a căutat în ziua majoratului. Era într-o duminică, împlineam 18 ani. M-a așteptat în fața bisericii din Călărași, unde obișnuiam să mă rog și să cânt în fiecare duminică împreună cu bunica mea.

A coborât dintr-o mașină cu număr de București. S-a apropiat de mine și mi-a dăruit un telefon, un model ultima fiță. L-am refuzat. A fost prima oară când ne-am văzut față-n față. N-am avut emoții, a fost o senzație ciudată, ca atunci când cunoști pe cineva. Mai apoi au mai fost niște circumstanțe, dar nu am reușit să legăm ceva, asta a fost situația.”, a continuat celebrul interpret.

Artistul de muzică populară a fost extrem de apropiat de bunica sa, femeia care l-a crescut și l-a educat. Marius Stoica se gândește cu nostalgie la acele vremuri.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro