Drama cu care trăiește un interpret de muzică populară din România. Ce i-a putut face propria mamă (exclusiv)

Drama cu care trăiește un interpret de muzică populară din România. Ce i-a putut face propria mamă (exclusiv)
Drama cu care traieste un interpret de muzica populara din romania. Ce i-a putut face propria mama

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară are o poveste de viață emoționantă. A fost abandonat de mamă pe vremea când avea doar 2 anișori. După 16 ani, femeia care l-a adus pe lume a revenit în viața sa, dar artistul a tratat-o cu indiferență. Cine este cântărețul din România care a suferit enorm în copilărie.

Drama din copilăria artistului Marius Stoica

Vocea melodioasă a celebrului Marius Stoica a bucurat sufletele a milioane de români din toate colțurile țării. Considerat a fi unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară din noua generație, Marius Stoica are o poveste de viață tragică.

Mama sa l-a abandonat pe vremea când acesta avea frageda vârstă de 2 ani. Artistul nu are amintiri din acea perioadă și nici până astăzi nu a găsit o explicație, deși s-a întrebat deseori, de-a lungul anilor, de ce a fost părăsit de către femeia care i-a dat viață.

„Am avut de toate, dar a lipsit din viața mea cuvântul mamă. Mi-a spus că s-a despărțit de tatăl meu pentru că nu se înțelegeau, dar îl știu bine pe tata, e un om blând, nu ar fi în stare să omoare o muscă. De fapt, ea își dorea o viață mai bună, la București, noi eram dintr-o comună din Călărași.

Tata a lucrat la școală, ca profesor, a predat și muzică, desen, geografie. Iar mama lucra la o cofetărie din Oltenița. Și-a dorit mai mult…”, a declarat artistul de muzică populară Marius Stoica, în exclusivitate pentru impact.ro.

La vârsta de 2 ani a fost abandonat de mama lui

Artistul a povestit că femeia care l-a părăsit la vârsta de 2 ani de zile a revenit în viața sa atunci când a împlinit vârsta majoratului. Marius Stoica a mărturisit că mama sa este stabilită în Capitală, dar cei doi nu au o relație apropiată.

„Mama locuiește în București, și eu m-am mutat aici, dar nu ne vizităm, nu vorbim la telefon. Nu am simțit niciodată o apropiere de ea, sunt genul de om care fac doar ce simt. M-a căutat în ziua majoratului. Era într-o duminică, împlineam 18 ani. M-a așteptat în fața bisericii din Călărași, unde obișnuiam să mă rog și să cânt în fiecare duminică împreună cu bunica mea.

A coborât dintr-o mașină cu număr de București. S-a apropiat de mine și mi-a dăruit un telefon, un model ultima fiță. L-am refuzat. A fost prima oară când ne-am văzut față-n față. N-am avut emoții, a fost o senzație ciudată, ca atunci când cunoști pe cineva. Mai apoi au mai fost niște circumstanțe, dar nu am reușit să legăm ceva, asta a fost situația.”, a continuat celebrul interpret.

Artistul de muzică populară a fost extrem de apropiat de bunica sa, femeia care l-a crescut și l-a educat. Marius Stoica se gândește cu nostalgie la acele vremuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI