Dragoș Bucur s-a enervat pe un concurent de la Românii au talent: ‘Dacă vine fata mea cu unul ca tine, cu bâta de baseball îl aștept’

Dragoș Bucur s-a enervat pe un concurent de la Românii au talent: ‘Dacă vine fata mea cu unul ca tine, cu bâta de baseball îl aștept’
Dragoș Bucur s-a enervat pe un concurent de la Românii au talent

Nici bine nu a început noul sezon al emisiunii Românii au talent, că jurații sunt pătrunși de trăiri intense. Dragoș Bucur, pentru prima dată la masa juriului emisiunii de talente s-a enervat teribil pe replicile unui concurent, care a venit hotărât să își găsească măcar jumătatea, în urma participării la emisiune, dacă numărul său nu va fi acceptat măcar cu trei de DA.

Dragoș Bucur s-a enervat pe un concurent de la Românii au talent

Fără a menține suspansul, este vorba despre Mihăiță Stan: solo, 32 de ani, agent de pază, câteva relații în trecut. Bărbatul a făcut aceste dezvăluiri, intrevievat fiind de Mihai Bobonete, care s-a simțit „dator” să îl ajute Mihăiță, cumva, în această chestiune „de suflet”.

”Sunt Mihaiță Stan de 32 de ani din Brăila, agent de securitate, am școală, diplomă, toate în regulă. Visul meu este să trec mai departe cu trei de DA și să îmi găsesc jumătatea”, a fost prezentarea scurtă și la obiect, pe care a făcut-o pe scenă.

Dorind să afle mai multe despre profilul femeii dorite de Mihăiță, având în vedere că a mai avut relații, dar care s-au încheiat subit, Mihai Bobonete a continuat „interviul” pentru găsirea unei jumătăți pentru concurent.

Mihăiță Stan i-a pus pe jurați în grea „încurcătură”

De altfel, un prim pas a fost făcut, anunțându-și contul de Facebook la o țară întreagă și promițând să discute mai în amănunt cu potențialele „doritoare”, pe messenger.

„Mihăiță Stan: O sa îmi anunt Facebook-ul aici, vorbim pe messenger.

Mihai Bobonete: Și cum ar trebui să fie femeia?

Mihăiță Stan: Niciodată femeia nu poate să fie perfectă. Caut o femeie de casă.

Mihai Bobonete: Adică cum, cu maia?

Mihăiță Stan: Să spele sa gătească și să se ducă la muncă. Adică, ce, numai eu să muncesc, ea să își facă unghiile?!

Andra: Adică îți cauți menajeră!

Mihai Bobonete: Și ce trebuie să faci într-o relație de lungă durată ca să menții focul viu?

Mihăiță Stan: Ce să fac, să-i cânt femeii.

Mihai Bobonete: Păi și ce se întâmplă dacă vine la tine și îți zice că a găsit pe unul cu o voce mai bună ca a ta?

Mihăiță Stan: Next (n.red. următoarea!).

Situația se „precipită„ la masa juriului, astfel că Dragoș Bucur intervine prompt:

Dragoș Bucur: Deci, fii atent: Dacă vine vreodată fii-mea la mine cu unul ca tine acasă, știi cum zbori? Cu tot bodyguardul tău și cu tot…

Mihai Bobinete: Păi și dacă-ți cântă frumos?

Dragoș Bucur: Cu bâta de baseball îl aștept…”

Din păcate pentru Mihăiță Stan, nu a putut lua niciun DA din partea juraților, în urma momentului său muzical, dar poate, cine știe, mai mult noroc cu un DA în cealaltă chestiune pe care a venit să o rezolve, și anume, un DA de la o potențială jumătate a sa.