Dragnea amenință mitingul PNL! PSD și-ar putea trimite oamenii „foarte nervoși” la manifestație

de: Daniel Ștefan
07 05. 2019

Dragnea amenință că va da drumul la contramanifestanții din PSD, „care sunt foarte nervoși”, la mitingul PNL, anunțat pentru 11 mai.

Liviu Dragnea instigă la violență atunci când alți români decât cei pe care-i manipulează și-i „cumpără” sub diferite forme au alte opinii decât el și cei din preajma sa.

Pe 9 mai, de Ziua Europei și ziua în care, la Sibiu, are loc o reuniune a șefilor de stat și de guvern din UE (Consiliul European), PSD organizează la Iași un miting din acela clasic cu multă propagandă și mult zgomot inutil. Social-democrații au primit deja aprobarea pentru acest miting (evident).

De cealaltă parte a baricadei, susținătorii PNL, al doilea cel mai mare partid din România (încă), ar putea să organizeze o contramanifestație, ca să arate tuturor că „Iașiul nu e roșu”.

Liviu Dragnea amenință că dă drumul la contramanifestanți pe străzile din Iași

Pe 9 Mai, începând cu ora 15:00, ne strângem în Piața Unirii din Iași sa arătăm că Iașiul nu e roșu, Iașiul nu e PSD, și că Iași merită mai mult decât PSD! România merită mai mult decât PSD!, se arată în mesajul de pe grupul de Facebook unde s-a organizat deja evenimentul. Ultima frază este dată în mod sarcastic, ca răspuns la sloganul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare („România merită mai mult”).

În acest context, Liviu Dragnea a declarat în fața jurnaliștilor că s-ar putea să trimită și PSD propriii contramanifestanți:

Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă (când e mitingul PNL – n.r.). Să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle şi să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă o contramanifestaţie, a declarat, potrivit Digi24, președintele Partidului Social Democrat.

Conform spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, care este şi liderul PSD Iaşi, mitingul PSD va fi organizat altfel, cu un spectacol în aer liber, pentru că va fi Ziua Europei.