Șezătoare cu Dragnea, Kovesi și „statul paralel”, într-o nouă poză de la Ponta

Șezătoare cu Dragnea, Kovesi și „statul paralel”, într-o nouă poză de la Ponta

Victor Ponta lansează noi „atacuri” la adresa lui Liviu Dragnea, în contextul în care mai mulți membri PSD doresc să-și dea demisia din funcția de lider al partidului. Ponta a publicat o poză în care Dragnea, Kovesi și alte figuri „interesante” care stau la aceeași masă, iar la fosta șefă DNA se observă un detaliu dubios.

„Pentru membrii CEX ai PSD – pentru toți cei care încă îl susțin pe Dragnea! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării și imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-și apere colegii!”, scrie fostul premier pe Facebook.

„Mereu și-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalți! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea și, de ieri, Țuțuianu, Stănescu , Ciolacu, Mocioalcă, Neacșu etc. nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o încercare în al 12-lea ceas de a-i lua manșa unui pilot nebun și disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, a mai scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

dragnea kovesi ponta

Pe mâna stângă a lui Kovesi se observă aplicată bandă kinesiologică pentru dureri musculare, în cazul în care te întrebai ce e chestia aceea roșie care, din unghiul în care a fost făcută fotografia, pare că cineva i-a smuls pielea de pe antebraț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI