Dovada că Lidia Buble şi Horaţiu Nicolau nu s-au despărţit. Imaginile care demonstrează că cei doi încă sunt împreună FOTO EXCLUSIV

de: Andrei Simion
13 04. 2023

Multe zvonuri au circulat în spațiul public în legătură cu viața romantică a cunoscutei cântărețe. Playtech Știri îți prezintă dovada că Lidia Buble şi Horaţiu Nicolau nu s-au despărţit. Imaginile surprinse de paparazzi Playtech miercuri, 12 aprilie, demonstrează că cei doi formează un cuplu în continuare. FOTO EXCLUSIV

Mai formează Lidia Buble şi Horaţiu Nicolau un cuplu?

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și-a început cariera muzicală în 2012, doi ani mai târziu atingând succesul prin single-ul de debut „Kamelia”. Piesa i-a adus atunci atenție internațională, interpreta fiind cunoscută pentru vocea sa unică, melodiile antrenante și versurile emoționale.

De-a lungul timpului, a fost considerată una dintre cele mai promițătoare tinere artiste de pe scena muzicală din România. Însă nu doar talentul său a ajutat-o să fie remarcată, ci și viața ei amoroasă. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a avut o relație cu celebrul prezentator TV Răzvan Simion.

După despărțirea dintre cei doi, ce ar fi survenit pe motive religioase, Lidia Buble s-a iubit cu actorul Harlys Beccera. Povestea de dragoste dintre ei a ajuns însă la final. Nimeni nu a mai știut ce decizii a luat artista pe plan personal până când, în a doua parte a anului 2021, a început să se afișeze cu Horațiu Nicolau.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună în numeroase localuri din București. Încă din anul 2021, s-a zvonit că omul de afaceri în vârstă de 60 de ani ar fi noul partener al artistei. Nimeni dintre cei doi nu a confirmat și nici infirmat informația. De altfel, vedeta declarase relativ recent că vrea ca ea și un eventual iubit să fie foarte discreți în public.

Dovada că Lidia Buble şi Horaţiu Nicolau nu s-au despărţit

Nimeni nu știe, concret, ce se întâmplă pe plan romantic în viața artistei. Cert este că unele voci susțineau, recent, că ar fi din nou singură. Paparazzi Playtech Știri prezintă dovada faptului că Lidia Buble și Horațiu Nicolau nu s-au despărțit, ci sunt cel puțin la fel de fericiți ca până acum.

Miercuri, 12 aprilie, paparazzi Playtech Știri l-au surprins pe milionar la volanul Mustangului primit cadou de Lidia Buble de la Răzvan Simion. Se pare, așadar, că cei doi încă mai formează un cuplu.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid. Puțini s-ar fi așteptat la asta

Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea, în anul 2008. Omul de afaceri deține și aplicația Twelp, care le oferă șoferilor asistență specializată atunci când au probleme tehnice. Milionarul are un apartament în Monte Carlo, o locuință în complexul rezidențial Caelia, precum și multe alte proprietăți valoroase în București.