26 iul. 2023 | 16:15

Dovada că David Popovici și-a revenit după dezastrul de ieri. Sportivul român, răspuns savuros după ce s-a calificat în finala de la 100 de metri – VIDEO

News
Dovada că David Popovici și-a revenit după dezastrul de ieri. Sportivul român, răspuns savuros după ce s-a calificat în finala de la 100 de metri - VIDEO

David Popovici pare să fi trecut cu bine de eșecul din finala de la 200 de metri și încearcă să găsească resurse pentru bătălia din proba „regină”. Sportivul român a avut o prestație bună în semifinale și s-a calificat în ultimul act, iar după cursă a avut un schimb de replici haios cu unul dintre reporterii de la zona mixtă.

David Popovici, moment savuros după calificarea în finala de 100 de metri liber a Campionatului Mondial de Natație

David Popovici a părut că nu forțează nici în semifinalele de la 100 de metri liber, după parcursul lejer din seriile de calificare. Sportivul român a concurat pe culoarul trei și a terminat cursa pe locul doi, fiind depășit de Nandor Nemeth. Timpul lui a fost 47, 66 s, iar după a doua semifinală a aflat că a ajuns în finală cu al cincilea timp, după Matthew Richards (47,47s), Kyle Chalmers (47,52s), Zhanle Pan (47,61s) și Nandor Nemeth (47,62s). Finala este programată joi, 27.07.2023, de la ora 14.20.

David Popovici a părut devastat de eșecul de ieri, când a terminat doar pe locul patru finala de la 200 de metri. A ratat astfel șansa de a deveni primul sportiv din istorie care își apără medalii de aur de la 100 și 200 de metri liber. Sportivul român a părut destul de trist, după cursa din calificări, dar semifinala a abordat-o cu zâmbetul cu buze.

David Popovici: „Totul funcționează”

La finalul probei, după ce a ieșit din bazin, o jurnalistă a vrut să știe ce se întâmplă la acest Campionat Mondial cu el, referindu-se la faptul că nu prea reușește să urce pe primul loc. „Ce este în neregulă în acest campionat?”, dar cum sportivul nu a auzit, din cauza zgomotului, a repetat întrarea și a spus: „Ce nu merge?”. Popovici i-a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Totul funcționează!”.

Finala din proba de 100 de metri liber este programată joi de la ora 14.20 și va fi transmisă în direct de Antena 1.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro