Dovada că Alexia Eram şi Mario Fresh nu mai sunt împreună. Cum s-a dat de gol fiica Andreei Esca

de: Iulian Pavel
24 07. 2021

Mario Fresh și Alexia Eram nu mai formează un cuplu? Imaginile recente cu cei doi amorezi i-au pus pe gânduri pe fanii fiicei Andreei Esca. Ce gest incredibil a făcut bruneta, în fața tuturor. Paparazzi au surprins totul.

Dovada că Alexia Eram şi Mario Fresh nu mai sunt împreună

Alexia Eram și Mario Fresh nu par să traverseze cea mai fericită perioadă a relației lor. Deși formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere cupluri din showbizul românesc, povestea lor de dragoste ar putea fi la un pas de a se destrăma, spun gurile rele din mediul online.

Fiica Andreei Esca și iubitul ei au fost zăriți, de curând, la o terasă de fițe din Capitală, acolo unde au petrecut timp de calitate în doi. După ce au râs, au glumit și au schimbat priviri dulci, un detaliu le-a atras atenția fotoreporterilor de la Spynews. Se pare că Alexia Eram i-ar fi înapoiat inelul de logodnă lui Mariu Fresh.

Bruneta și-a scos bijuteria prețioasă de pe deget și i-a înmânat-o logodnicului ei. Trapperul a studiat inelul timp de câteva minute, iar apoi și-au continuat discuția. Nu știm dacă cei doi întâmpină sau nu probleme în relație, însă fanii vedetei au observat un lucru bizar pe contul de Instagram al Alexiei.

Partenera lui Mario Fresh pare să petreacă foarte mult timp singură, în ultima vreme, afișându-se fără iubitul ei pe conturile de socializare. Mai mult de atât, Alexia Eram pare să petreacă tot mai mult timp alături de mama și fratele ei.

Mario Fresh vrea să-și petreacă restul vieții alături de Alexia Eram

Deși în ultimele săptămâni au tot circulat zvonuri potrivit cărora relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi terminat, artistul a vorbit acum mai bine de o săptămână despre cum l-a cucerit iubita lui, semn că cei doi sunt încă împreună.

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri.

Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea” a declarat Mario Fresh, acum o săptămână, în cadrul unei emisiuni televizate.