Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecție din Capitală. O persoană de 60 de ani a fost rănită

Autor: Chivu Ana - 12:45, 21 iul. 2019
Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecție din Capitală. O persoană a fost rănită

Accident într-o intersecție din Capitală! Două tramvaie s-au ciocnit în zona bulevardului Iuliu Maniu. Din păcate, o persoană a fost rănită.  Cum s-a petrecut totul?

Accident în Caoitală! Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecție

Două tramvaie s-au ciocnit, în cursul zilei de duminică, în zona bulevardului Iuliu Maniu. Vatmanii au fost testați de oamenii legii cu alcooltest, dar rezultatul a fost negativ, conform informațiilor de la Brigada Rutieră. Tramvaiul 1 a lovit din plin spatele tramvaiului 35. În urma impactului, o persoană în vârstă de 60 de ani a fost rănită, conform autorităților. Recent, un alt bărbat în vârstă de 90 de ani a fost rănit după ce a fost surprins de un tramvai pe Bulevardul Averescu din Capitală.

Circulația a fost atunci restricționată către Piața Presei, conform News.ro. ”În jurul orei 08:30, conducătorul tramvaiului liniei 41 care se deplasa pe Bd. Averescu, la intersectia cu Bd Mărăşti, direcţia către Piaţa Presei a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 90 ani”, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei. Victima a fost transportată la spital de urgență.

Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecție din Capitală. O persoană de 60 de ani a fost rănită Sursa Foto: Facebook.ro/ Paul Voicu
Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecție din Capitală. O persoană de 60 de ani a fost rănită
Sursa Foto: Facebook.ro/ Paul Voicu

Accident între două tramvaie, în intersecția Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Progresului

Conform Departamentului pentru Situații de Urgență, o femeie a fost rănită în accidentul dintre două tramvaie petrecut tot în cursul acestui an în intersecția Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Progresului. ,,Coliziune între două tramvaie, la intersecția Calea 13 Septembrie cu Progresului. O persoană sex feminin este în ambulanța SMURD și i se acordă prim ajutor. Acuză lovitură la nivelul capului”, precizează DSU.

Un alt incident petrcut tot în Capitală a avut loc pe linia tramvaiului 34, în zona Baba Novac. Din păcat, în urma impactului, fata de 20 de ani implicată în accident a rămas fără un picior. Conform reprezentanților de la ISU, tânăra a fost transportată la spitalul „Bagdasar-Arseni”, din Capitală, la accident intervenindu-se cu două ambulanţe şi o autospecială, notează mediafax.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI