Două noi produse la Lidl România pe care le vezi doar în filme. Clienții sigur se vor bate pe ele

Două noi produse la Lidl România pe care le vezi doar în filme. Clienții sigur se vor bate pe ele
Doua noi produse la Lidl Romania pe care le vezi doar in filme. Clientii sigur se vor bate pe ele

Lidl este un lanț de supermarketuri care știe cum să-și surprindă plăcut clienții fideli. Cea mai nouă mutare pe piața comercială din România sunt două produse pe care le vei putea cumpăra de acum încolo din magazinele Lidl. Le vedeai foarte des în filme și emisiunile culinare de peste ocean, însă iată că așteptarea a luat sfârșit! Și tu vei putea prepara ceva bun de mâncare cu aceste două legume.

Piața Lidl se mărește cu două noi produse

Lanțul german de magazine cu reduceri aduce în România cartofi dulci din SUA şi dovleac din Egipt, două legume extrem de căutate de gospodinele care adoră să gătească o multitudine de rețete fie ele dulci sau elaborate.

Ce mai găsești în supermarketurile Lidl? Ei bine, dacă primăvara și vara îți aprovizionezi cămara și frigiderul cu pătrunjel din piață, iată că, pe timpul iernii, poți cumpără din Lidl pătrunjel verde din Italia.

Ai „grădina” de legume și fructe lângă casă

De obicei, gospodinele pun la păstrare pătrunjel şi pentru iarnă, pe care îl toc și-l bagă la congelator. Majoritatea îl cumpără de la piaţă, iar cel mai des frecventează piaţa modernă, adică supermar­keturile şi hipermarketurile, deoarece, în această perioadă, se găsesc cu greu produse româneşti.

Pe lângă pătrunjelul verde din Italia, în magazinele Lidl mai găsești ceapă verde, morcovi, conopidă, ridichi roşii sau rucola. Practic, ai primăvara la câțiva kilometri de casă.

Totul este proaspăt și bio

Sortimentele de legume și fructe bio nu lipsesc din magazinele Lidl. Ai la alegere diverse sortimente, de la roșii cherry, ardei gras roșu, broccoli, castraveți, până la mere verzi etc. Trebuie să mai știi că, în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend, fructele și legumele sunt livrate către hipermarketurile Lidl din toată țara. Pentru că stuff-ul lanțului german dorește să cumperi doar ce este mai bun, se fac constant verificări atente, în depozite și în magazine, astfel încât să găsești la raft doar produse proaspete și de calitate.

Promoții fabuloase din 17 ianuarie

Magazinele Lidl vin cu oferte de nerefuzat! Lanțul de supermarketuri anunță promoții la o mulțime de produse, începând cu 17 ianuarie, adică de luni.  produse.

„Între 17 și 23 ianuarie, te așteptăm pe la noi cu mărcile tale preferate, bucate alese din toate regiunile , unelte Parkside pentru atelier și haine pentru un outfit călduros”, a precizat retailerul pe pagina de Facebook.

Produsele Parkside vor fi disponibile în magazinele Lidl din toată România și vor avea promoții speciale. Fii pe fază!

Urmăriți Playtech.ro și pe