09 mart. 2022 | 14:22

Două fete și un bărbat au fost găsiți morți într-o locuință din Argeș. Care a fost cauza decesului

News
Două fete și un bărbat au fost găsiți morți într-o locuință din Argeș. Care a fost cauza decesului
Două fete, de 17 și 18 ani și un bărbat de 44 de ani, găsiți fără viață în locuința lor

Tragedie de 8 martie în localitatea Bradu, județul Argeș, acolo unde două fete de 17 și 18 ani și un bărbat de 44 de ani au fost găsiți morți, marți după-amiază, în locuința lor. Cadavrele au fost descoperite de o rudă a bărbatului.

Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Conform primelor informații, se pare că cei trei se încălzeau la o sobă cu butelie, iar decesul ar fi fost provocat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Trupurile neînsuflețite au fost descoperite în cursul zilei de ieri, spre seară, de către o rudă a bărbatului. Acesta sunase după ajutor de mai multe ori, însă nu a primit niciun răspuns.

A decis să meargă singur să verifice, iar când a intrat în casă a simțit mirosul puternic de gaze și le-a văzut pe cele trei persoane pe jos, în stare de inconștiență. A reușit să scoată afară din locuință două dintre ele, însă nu a intrat din nou după a treia, din cauza mirosului puternic.

„În ziua de 08 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat și două femei au fost găsiți în stare de inconștiență, într-un imobil de pe raza localității Bradu. În urma sesizării, la fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota”, au declarat polițiștii.

Din nefericire, cele două fete și bărbatul au murit. Trupurile celor trei au fost preluate în vederea efectuării autopsiei medico-legale. De asemenea, cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Neluțu Rusu, cunoscut saxofonist, a fost găsit mort într-un apartament

Neluțu Rusu a fost găsit fără suflare într-un apartament din Câmpulung Muscel, după ce tocmai terminase o cântare. Acesta a fost invitat să cânte la un priveghi în localitate, iar după ce a terminat cântarea, s-a întors în apartamentul unde era cazat deoarece se simțea rău. Din păcate, celebrul saxofonist a fost găsit fără suflare de cel care îl angajase să cânte. Îl sunase de mai multe ori la telefon, însă nu a răspuns, așa că a decis să-l viziteze în apartament.

Nu am cuvinte! M-a făcut să-l îndrăgesc mai mult ca pe un frate. Nu pot să cred, vreau să știu că e viu, vreau să știu că există în mintea mea, n-am cuvinte de durere.

Pe Neluțu îl cunosc foarte bine, a fost un om cu mare sentiment. Dacă îi povesteai ceva imediat îi dădeau lacrimile. De când a venit pandemia, i-a fost puțin mai greu, ne-am stresat, a suferit… nu știu ce s-a întâmplat.

El a fost un om sănătos, voios, mă suna, îmi cânta, vorbeam, glumeam, ne făceam proiecte… nu pot să înțeleg de ce s-a întâmplat treaba asta”, a declarat Petrică Nicoară, prieten bun cu Neluțu Rusu, pentru Star Popular.

Soția și cele trei fiice ale saxofonistului au rămas șocate la vestea că bărbatul din viața lor a murit Neluțu Rusu a fost înmormântat pe data de 21 februarie.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro