Donald Trump, umilit de Melania în Florida. Ce a făcut soția lui, chiar în fața presei

Donald Trump, umilit de Melania în Florida. Ce a făcut soția lui, chiar în fața presei
Donald Trump, umilit de Melania în Florida. Ce a făcut soția lui, chiar în fața presei

Miercuri, Joe Biden a fost învestit în noua funcție de președinte al SUA. Donald Trump nu a participat la ceremonie, rupând o tradiție de predare a puterii în mod pașnic. Donald Trump a plecat în Florida, iar la aterizare, acesta a fost umilit de Melania, de față cu presa.

Melania nu a mai ținut cont de presă și l-a umilit pe Donald Trump la aterizare

Cei doi au decis să plece înapoi în Florida înainte ceremoniei de învestire a noului președinte al SUA. Donald Trump împreună cu soția lui, au decis să se mute la rezidența lor din Florida. Obligată de postura de primă-doamnă, reacțiile acesteia de până acum au fost ferite de camerele de luat vederi. Acum însă, nu a mai ținut cont de presă și a făcut un gest care a readus ideea unui divorț.

În ultimul zbor într-un avion prezidențial, cei doi au aterizat în Palm Beach, Florida. Mai mulți reporteri îi așteptau pe cei doi la aterizare în ideea de a acorda câteva declarații. Reporterii au dorit și o poză cu cei doi, acest lucru nefiind posibil. În ideea de a se sincroniza împreună, fotografii au fost nevoiți să facă poză cu unul singur. De multe ori Melania Trump a fost observată că i-a respins mâna soțului ei.

Declarația pe care a făcut-o asistenta Melaniei Trump

În cei patru ani de mandat, aceasta nu a fost prima dată când Melania nu a vrut să își ia soțul de mână. Soția lui Trump a ales să nu se mai prefacă de această dată, iar la coborîrea din avion a salutat adunarea de oameni separat. Acela a fost și momentul când reporterii au cerut o poză cu cei doi. Melania Trump a aruncat însă o simplă privire și l-a lăsat pe Donald să rezolve situația.

Aceasta purta o superbă rochie de la Dolce & Gabbana, piesă care costă 3.700 de dolari americani. Rochia era potrivită pe măsura destinației, iar contrastul cromatic unul care reușea să o scoată în evidență. Mai multe publicații speculează acum că Melania Trump își dorește să divorțeze. Deși acest zvon a fost dezmințit de către cei doi de mai multe ori, faptele nu arată o apropiere prea mare între cei doi.

„Melania număra minutele până la încetarea mandatului, pentru ca să poată să divorţeze. Dacă ea ar fi încercat să-l umilească lăsându-l singur în timpul mandatului, el ar fi găsit un mijloc să o pedepsească”, a explicat Omarosa Manigault Newman, una dintre fostele asistente ale Melaniei Trump.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI