Donald Trump, mesaj de ultimă oră către susținătorii săi. Ce le-a transmis acestora după apelul făcut de Joe Biden

Donald Trump, mesaj de ultimă oră către susținătorii săi. Ce le-a transmis acestora după apelul făcut de Joe Biden
Ultimele ore la Casa Albă pentru Donald Trump

Deși validarea lui Joe Biden urma să fie doar o formalitate, susținătorii nemulțumiți ai lui Trump au transformat acest eveniment într-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit să și-l amintească. După ce grupul de rebeli a luat cu asalt clădirea Capitoliului, Joe Biden a făcut apel la fostul președinte pentru a pune capăt acestor violențe inimaginabile.

Trump își încurajează susținătorii să plece acasă

După incidentele violente de la Capitoliu, președinte american încă în funcție a înregistrat un video, prin intermediul căruia le-a cerut suporterilor săi să meargă acasă pentru a restabili liniștea. Acesta și-a exprimat empatia și recunoștința față de cei care îl iubesc și îl susțin, afirmând că și el se simte asemeni lor, mințit și furat.

Acesta a mai explicat că SUA traversează o perioadă foarte grea, fără precedent, în care alegerile au fost fraudate, iar țara furată.

Cu toate acestea, Trump le transmite oamenilor că nu dorește ca cineva să fie rănit, motiv pentru care toată lumea trebuie să plece acasă cu iubire și pace.

“Vă cunosc durerea, știu că sunteți dezamăgiți. Am avut alegeri care ne-au fost furate. A fost o victorie uriașă și toată lumea știe, în special cealaltă tabără, dar trebuie să mergeți acasă acum. Trebuie să avem pace, trebuie să avem lege și ordine, să respectăm minunații noștri oameni din cadrul legii și ordinii.

Nu vrem ca nimeni să fie rănit. Este o perioadă foarte grea. N-a mai fost niciuna la fel, în care un astfel de lucru să se întâmple, în care să ne ia totul, de la mine, de la voi, de la țara noastră.

Acestea au fost alegeri fraudate, dar nu putem intra pe mâna acestor oameni. Trebuie să avem pace.

Mergeți acasă, vă iubim, sunteți foarte speciali, ați văzut ce se întâmplă, felul cum alții sunt tratați, într-un mod foarte rău. Dar știu cum vă simțiți. Așa că, mergeți acasă, și mergeți în pace”, a transmis Donald Trump.

Trupele FBI au securizat zona

La ora 00:55, forțele de ordine au anunțat că protestatarii au fost evacuați din clădirea Capitolului și că toată lumea este în siguranță. Imediat după pătrunderea suporterilor lui Trump în clădire, toată poliția din Washington a fost mobilizată pentru a acționa.

Aceștia au folosit gaze lacrimogene și au solicitat ajutorul trupelor speciale FBI. A fost nevoie de mai bine de trei ore pentru ca Garda Națională împreună cu FBI să evacueze clădirea.

În urma pătrunderii în sediul Congresului SUA, protestatarii au făcut ravagii. Unii dintre ei înarmați, alții doar violenți, aceștia s-au luptat cu forțele de ordine, au spart geamuri și au furat obiecte.

Urmărește mesajul transmis de Donald Trump către suporterii săi:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI