Doliu uriaș pentru o cântăreață de la noi: ”Mi-a ieșit sufletul din corp și am început să tremur”

Doliu pentru o cântăreață de la noi. A povestit tragedia pe Youtube

Cântăreața Kaira trece printr-o durere de nedescris. Și-a pierdut mama în decembrie, dar tocmai zilele trecute și-a luat inima în dinți și a povestit tragedia în fața camerei, pe canalul său de Youtube.

Doliu uriaș pentru Kaira. Cântăreața și-a pierdut mama prea devreme

Kaira a devenit cunoscută publicului larg după piesa ”Pe aripi de vânt”, alături de Delia. Deși cu toții o știm cu zâmbetul mereu pe buze și plină de energie, viața i-a dat o mare lovitură la începutul lunii decembrie. Mama sa s-a stins din viață fulgerător. Artista a povestit cu detalii întâmplarea pe contul său de Youtube.

„În decembrie 2020, mai exact pe data de 3 decembrie, mama mea a murit. Și Dumnezeule mare, e ceva… pentru care nu te pregătește nimeni pe lumea asta. Cred că a fost cel mai mare șoc pe care l-am avut până la vârsta de 29 de ani. Cea mai groaznică veste și cea mai grea încercare și cea mai dificilă perioadă din viața mea. După perioada asta, toate lucrurile pe care le consideram eu dificile și greu de trecut mi se pare niște mizilicuri”, a povestit Kaira, cu ochii în lacrimi.

„A făcut edem pulmonar. Lumea mi s-a prăbușit”

Totul s-a întâmplat în data de 3 decembrie 2020, la primele ore ale dimineții. Tatăl său a sunat-o spunându-i să se pregătească pentru ce este mai rău, dându-i cumplita veste. Kaira s-a arătat surprinsă de trecerea în neființă a părintelui său, în condițiile în care, deși știa că în trecut a avut probleme de sănătate, prezentul o arăta bine din punct de vedere medical.

„Pe data de 3 decembrie, m-am trezit în jur de 8:30-9 și m-a sunat tata și nu m-am așteptat. Nu am simțit absolut nimic. M-a sunat și mi-a spus… îi tremura foarte tare vocea. Se vedea că plânge, că este ceva în neregulă și îmi spune: ”Anca, pregătește-te pentru ce e mai rău! Mămica ta a murit”. În momentul ăla am simțit că mi-a ieșit sufletul din corp și am început să tremur din mâini și din tot. Nu vă pot explica starea pe care am avut-o atunci. Pur și simplu am simțit că lumea mi s-a prăbușit. Vorbim despre o moarte subită. A făcut edem pulmonar. Ea a mai avut niște probleme cu plămânii”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI