Doliu uriaș în PNL. A murit la 37 de ani, răpus de Covid-19. Primarul nu suferea de alte afecțiuni

Doliu uriaș în PNL. A murit la 37 de ani, răpus de Covid-19. Primarul nu suferea de alte afecțiuni
Prmar PNL, ucis de covid-19

Veste tristă la începutul acestei dimineți. Un primar PNL a murit în noaptea de miercuri spre joi, fiind infectat cu noul coronavirus. Edilul, în vârstă de 38 de ani, era căsătorit și avea un copil. Potrivit istoricului său medical, Dan Cosmin Opruța nu suferea de nicio boală.

Primarul a ajuns la spital în stare gravă

Momente de coșmar în familia primarului Dan Cosmin Opruța, după ce acesta s-a infectat cu virusul nemilos, iar starea sa de sănătate s-a agravat rapid.

Bărbatul a fost transferat la Spitalul din Târgu Mureș, pe secția de Terapie Intensivă, fiind intubat de urgență.Potrivit unor surse din Alba, greșeala bărbatului a fost aceea că s-a prezentat la spital mult prea târziu.

Din păcate, în cursul nopții de miercuri spre joi, organismul slăbit nu a mai rezistat, medicii fiind nevoiți să declare decesul. În urma sa a rămas o familie îndurerată și o comună care își plânge primarul.

Dan Cosmin Opruța se afla la cel de-al doilea mandat de primar în comuna Meteș, din partea PNL, fiind reales la alegerile locale din septembrie 2020.

Vestea morții timpurii i-a lovit ca un fulger pe colegii săi de partid, astfel că mai mulți politicieni și prieteni au transmis mesaje de condoleanțe.

„Drum lin spre cer, Dane! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis, pe pagina de Facebook a PNL Alba, deputatul Florin Roman. La scurt timp, președintele Consiliului Județean Alba a transmis un mesaj prin care își exprimă regretul în fața morții edililui: „Dumnezeu să-l odihnească”, a postat Ion Dumitrel pe Facebook.

Primarii din Alba au transmis, de asemenea, sincere regrete pentru familie, subliniind că Dan Cosmin Opruța a fost un om bun și un angajat dedicat și implicat.

“Om bun și primar harnic. Dumnezeu să îl odihnească! Sincere condoleanțe și multă putere familiei!”, au scris pe contul de Facebook al Primăriei.

Vezi mai multe poze cu primarul din Meteș în galeria foto.