28 dec. 2022 | 14:12

Doliu uriaș în lumea muzicală. Ce tragedie, a murit la doar 31 de ani

Monden
Doliu uriaș în lumea muzicală. Ce tragedie, a murit la doar 31 de ani
Un artist a murit la 31 de ani.

Un tânăr artist s-a stins recent din viață! Fanii acestuia au rămas fără cuvinte când au aflat anunțul tragic. Acesta a murit la doar 31 de ani. Cel din urmă era nepotul celui mai mare cantautor jamaican, muzician și chitarist care a reușit să dobândească faina și recunoștința la nivel internațional cu piese de: reggae, ska și rocksteady. Despre cine este vorba și ce detalii se cunosc despre evenimentul trist?

Doliu în lumea muzicii: artistul care a murit la 31 de ani

Joseph Marley, zis și Jo Mersa Marley, s-a stins din viață la doar 31 de ani. Acesta a fost nepotul renumitului Bob Marley și fiul lui Stephen Marley. Bărbatul ar fi fost găsit în mașina sa în dimineața zilei de 27 decembrie. Conform postului de radio caraibian WZPP Radio, cel din urmă era căsătorit și avea o fiică.

Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar mai multe surse vorbesc de faptul că nepotul starului internațional ar fi avut astm. Prim-ministrul din Jamaica a subliniat că este profund întristat de vestea decesului artistului. Acesta a mai menționat și că moartea sa prematură este o mare pierdere ,,pentru următoarea generație de muzicieni.”

,,Pierderea unui copil este o lovitură devastatoare. O mare pierdere pentru următoarea generație”

„Sunt profund întristat de vestea morţii artistului Joseph Marley, fiul starului reggae Stephen Marley şi nepotul superstarului reggae Bob Marley”, a scris Andrew Holness, prim-ministrul din Jamaica, pe Twitter.

„Moartea sa prematură, la vârsta de 31 de ani, este o mare pierdere pentru următoarea generaţie de muzicieni”, a continuat el. ”Fie ca el să găsească odihnă veşnică în timp ce plângem pierderea lui…”.

,,Pierderea unui copil este o lovitură devastatoare pe care niciun părinte nu ar trebui să o înfrunte, condoleanțe lui Stephen și întregii familii. Aceasta este o veste cu adevărat tristă; Multă putere familiei Marley în acest moment”, a mai scris oficialul pe Twitter.

S-a născut în Jamaica

Bărbatul s-a născut în Jamaica în 1992, ulterior s-a mutat la Miami la vârsta de 11 ani. Tatăl său, Stephen Marley, a făcut parte din ”Ziggy Marley and the Melody Makers”, grup înfiinţat împreună cu fraţii şi surorile sale: Ziggy, Sharon şi Cedella Marley.

Nepotul lui Bob Marley a crescut înconjurat de muzică și de profesioniști din domeniu. Acesta și-a terminat liceul și a decis să facă studii de inginer de sunet, ulterior lansându-și propriile proiecte muzicale. Primul său EP, „Comfortable”, a fost lansat în 2014. Al doilea, intitulat „Eternal”, a apărut chiar anul trecut.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro