12 apr. 2024 | 21:36

Doliu uriaș în lumea modei. Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani

Monden
Doliu uriaș în lumea modei. Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani
Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani. foto: profimedia

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian, a murit la vârsta de 83 de ani! El s-a stins din viață la Florența, după o luptă cu o boală îndelungată. De ce suferea?

Roberto Cavalli a murit. Avea 83 de ani

Roberto Cavalli, designerul de modă italian, a murit la 83 de ani! În urma sa a lăsat șase copii. Cel mai mic membru al familiei sale, Giorgio, care s-a născut în 2023.

Roberto Cavalli a decedat la Florența, după ce ani buni s-a luptat cu o boală, scrie wwd.com! Partenera lui, modelul suedez Sandra Nilsson, în vârstă de 37 de ani, a fost alături de el în ultimele clipe. Cavalli și Sandra Nilsson formau un cuplu din 2014.

În 2023 a devenit tată pentru a șasea oară

Anul trecut, Roberto Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară, la vârsta de 82 de ani. Atunci, el dezvăluia că este mai fericit ca niciodată!

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani.”, a relatat Cavalli, citat de The Sun.

Creatorul de modă mai are cinci copii din două căsnicii anterioare. Îi are pe Tommaso și Cristina din prima căsătorie cu Silvanella Giannoni, care a durat între anii 1964 – 1974. Din cea de-a doua căsătorie cu fostul model Miss Europa Eva Maria Duranteer îi are pe Robert, Rachele și Daniele.

Tatăl său a fost ucis

În trecut, Roberto Cavalli dezvăluia perioada dificilă prin care a trecut după ce tatăl lui a fost omorât de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În semn de omagiu adus tatălui său, Roberto Cavalli l-a numit Giorgio pe cel de-al șaselea copil.

„Tatăl meu a fost împușcat de germani în iulie 1944, într-un raid la Castelnuovo dei Sabbioni. Era geodez, lucra la o mină din Valdarno… Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost bună cu mine [și am fost] răsplătit… pentru tot.”

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro