15 oct. 2024 | 17:30

Doliu pentru Larisa Drăgulescu. Vedeta plânge dispariția femeii care a ajutat-o să-și aducă fiul pe lume

Monden
Doliu pentru Larisa Drăgulescu. Vedeta plânge dispariția femeii care a ajutat-o să-și aducă fiul pe lume
Doliu pentru Larisa Drăgulescu. Vedeta plânge dispariția femeii care a ajutat-o să-și aducă fiul pe lume

Larisa Drăgulescu trece prin clipe dificile, la un an după ce a devenit mamă a treia oară. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a publicat un mesaj emoționant, prin care a anunțat dispariția celei care a asistat-o la naștere. Cele două erau foarte apropiate.

Larisa Drăgulescu este în doliu

În septembrie anul trecut, Larisa Drăgulescu aducea pe lume cel de-al treilea copil al său, un băiețel pe care l-a botezat Cezar. Moașa care a asistat-o la naștere, o femeie pe nume Iuliana, era foarte apropiată de ea și era considerată parte din familie. Acum, femeia s-a stins din viață.

Larisa a publicat un mesaj scurt, dar emoționant, pe Facebook. ”Dumnezeu să te odihnească în pace, moșica lui Cezar! Te iubim și te vom iubi veșnic! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna! Ai fost cea mai bună ființă pe care am cunoascut-o și cel mai puternic om. Ai luptat până la ultima picătură. Să ne veghezi și să ai grijă de noi de acolo de sus! ” – a scris fosta soție a lui Marian Drăgulescu, pe contul ei de socializare. Cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare i-au trimis mesaje de susținere și condoleanțe.

Chiar dacă trece prin clipe dificile, Larisa Drăgulescu reușește să își împartă timpul între bebelușul ei și afacerea pe care o conduce, resprectiv un salon de înfrumusețare. Are deja experiență în calitate de mamă, fiind la al treilea copil, dar se bucură și de ajutorul partenerului ei, după cum a declarat recent.

„Sunt foarte ocupată, și ca mamă, dar și cu afacerea mea, cu salonul meu, sunt toată ziua la salon, sunt trup și suflet pentru salonul meu. Îmi place foarte mult ceea ce fac acum. Am un avantaj că am salonul vis a vis de casa mea, e la doi pași, doar traversez și e foarte simplu, asta mă ajută foarte mult, nu pierd mult timp pe drum, mă ajută iubitul meu, stă foarte mult cu cel mic, el lucrând în IT îi este ok să stea și cu laptopul în brațe și cu copilul, iar atunci eu pot să lucrez la salon”, declara Larisa Drăgulescu, pentru Spynews.ro.

Cum își împarte averea

Larisa Drăgulescu are doi copii majori, din căsătoria cu fostul gimnast, iar anul trecut a mai adus pe lume un copil. După divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa a adunat o avere consistentă din activitatea în mediul online, iar mare parte din bani au fost investiți în imobiliare. A cumpărat mai multe apartamente, iar două dintre ele le-a oferit deja copiilor mari, care sunt majori.

Și mezinul ei, Cezar, va primi, la rândul lui, o locuință atunci când va crește. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu își dorește ca fiecare dintre copiii ei să aibă câte două locuințe cumpărate de ea, una în București și una la Reșița.

”Am stabilit deja. Fiecare copil va avea câte două proprietăți, dintre care una în București, una la Reșița. Cei mari au apartamentul ușă-n ușă, în București. În toamnă și băiatul va fi major. Când se va muta, pentru că vrea să plece la taică-su, să facă ANEFS-ul, nu trebuie să depindă de chirie. Și cel mic va primi, de asemenea, tot două case”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

 

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Europa, în fața unei crize fără precedent. Principala resursă pentru viață, în pericol
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Interzis din 2026 pentru proprietarii de apartamente. Noua regulă pentru cei care stau la bloc.
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro