Doliu în showbizul românesc. S-a sinucis chiar ieri, de Ziua Femeii, la doar 39 de ani

Doliu în showbizul românesc. S-a sinucis chiar ieri, de Ziua Femeii, la doar 39 de ani
Doliu în showbizul românesc. S-a sinucis chiar ieri, de Ziua Femeii, la doar 39 de ani

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit luni, 8 Martie, la vârsta de 39 de ani. Actorul s-ar fi sinucis. Mesajul dureros al colegilor.

Doliu în lumea teatrului: Actorul Ciprian Nemeșiu s-ar fi sinucis

Ciprian Nemeșiu, membru al Trupei Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie ”Dream & Act”, și-ar fi pus capăt zilelor în data de 8 Martie. Conform unor surse din Poliție, citate de Click!, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul colegilor de trupă, publicat pe pagina acestora de Facebook.

„Nu îmi vine să cred ce pot citi acum! Ne-am cunoscut când am plecat împreună în Qatar, am fost colegi de cameră, am mâncat împreună toate ciudățeniile, ne-am înțeles foarte bine, ai fost atât de fain, iar acum nu mai ești! Drum lin, Ciprian Nemesiu!”, a scris un prieten.

Nemeșiu, actor și economist, a făcut parte din echipa hotelului ”Howard Johnson Grand Plaza Hotel” (actual Sheraton) și ”Ramada Plaza”. A avut colaborări cu multe televiziune, printre care Brava TV, Happy Fish și Digi24, dar și cu majoritatea teatrelor din București. De ceva vreme, a dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”. El a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relații Economice din cadrul Universității Româno-Americane.

Nimic din ceea ce afișa în mediul virtual nu trăda posibilele sale intenții. Ultima postare de pe Facebook 

„Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel.

Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, a notat acesta în 17 februarie, pe contul de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI