Doliu în lumea muzicii populare. Fiica unui celebru cântăreț a murit infectată cu Covid-19, la o săptămână după decesul tatălui

Doliu în lumea muzicii populare. Fiica unui celebru cântăreț a murit infectată cu Covid-19, la o săptămână după decesul tatălui
Lia Moise și Petrică Moise

Veste tristă în această dimineață. La o săptămână după moartea tatălăi său celebru, a murit și fiica, infectați amândoi cu Covid-19. Pierderea cumplită este plânsă acum de rudele și prietenii celor doi artiști.

Tatăl său s-a stins din viață în urmă cu 11 zile

O veste extrem de tristă zguduia Banatul în urmă cu șapte zile, atunci când era anunțată moartea cântărețului de muzică populară din Banat, Petrică Moise. Acesta fusese internat la Spitalul “Victor Babeș”, din Timișoara după ce starea sa de sănătate se înrăutățise. Legenda folclorului bănățean , în vârstă de 74 de ani, nu era vaccinat, astfel că infecția cu virusul nemilos s-a dovedit a-i fi fatală.

La scurt timp după moartea tatălui, fiica cea mică a cântărețului, interpretă de romanțe la rândul său, a fost răpusă tot de infecția cu Covid-19. Cei doi locuiau împreună și, se pare, că niciunul nu era vaccinat. Din păcate, amândoi au ajuns la spital cu plămânii grav afectați, urmând ca evoluția stăriii de sănătate a amândurora să fie una nefavorabilă. Vestea morții sale a fost transmisă de către reprezentanții unui grup dedicat muzicii populare din Banat.

“La numai 51 de ani anunțăm plecarea la cele vesnice a celei care a fost nimeni alta decat Lia Moise, fiica maestrului nostru drag Petrică Moise, cel care, recent, ne-a lasat un gol imens în suflete. Vestea este cu atât mai tristă pentru toti bănățenii și nu numai. Veșnica pomenire în împaratia lui Dumnezeu”, este anuntul trist, transmis pe Grupul Popular Banatean.

Potrivit presei locale, starea femeii s-a înrăutățit și mai tare odată cu aflarea veștii tragice a morții tatălui, spune impactpress.ro. Lia Moise a avut numeroase apariții împreună cu tatăl său, alături de care cânta pe scenă, bucurând mii de spectatori bănățeni.

Urmărește momente video memorabile ale Liei Moise împreună cu tatăl său: