Doliu în lumea baschetului din România. Luca Petcu a murit la doar 21 de ani

Doliu în lumea baschetului din România. Luca Petcu a murit la doar 21 de ani
Doliu în lumea baschetului din România. Tânărul Luca Petcu a murit, la vârsta de doar 21 de ani. Avea totul în față.

Doliu în lumea baschetului din România! Tânărul sportiv Luca Petcu s-a stins din viață, în urmă cu câteva zile, la vârsta de doar 21 de ani. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Federației Române de Baschet (FRB). Tragicul eveniment a ajuns în atenția presei după ce a avut loc slujba de înmormântare, potrivit informațiilor expuse în spațiul public.

Doliu în lumea baschetului din România

Doliu în sport! A murit un tânăr jucător de baschet, considerat cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse din Liga 1, în sezonul trecut. Era un baschetbalist promițător, cu posibilitatea dezvoltării unei cariere frumoase pe viitor.

Este vorba despre Luca Petcu, care era în vârstă de doar 21 de ani când a avut loc tragedia. Anunțul morții bruște a fost făcut public de către Federația Română de Baschet (FRB).

Reprezentanții FRB au publicat, pe pagina lor de Facebook, un text în care urează condoleanțe familiei sportivului. Potrivit informațiilor disponibile până la acest moment, Luca Petcu s-ar fi stins din viață la scurt timp după ce medicii l-au diagnosticat cu o afecțiune de sănătate severă.

„Drum lin, Luca!

O noua veste tristă zguduie familia baschetului românesc: tânărul Luca Petcu, de numai 21 de ani, s-a stins din viață la câteva săptămâni după ce primise un diagnostic crunt. (…)

Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată într-un mesaj publicat de către reprezentanții FRB, pe pagina de Facebook a organizației.

Luca Petcu ar fi suferit un stop cardiorespirator

E doliu în sportul românesc: „Încă o veste cutremurătoare lovește baschetul românesc”. Tânărul Luca Petcu a fost considerat, în sezonul trecut, cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse din Liga 1. Anterior, sportivul a activat la cluburile Dan Dacian București, Steaua și Agronomia, potrivit informațiilor expuse în mediul online.

Nu se știe, concret, în ce circumstanțe a avut loc moartea baschetbalistului. Nu există foarte multe detalii publice referitoare la starea de sănătate a băiatului. Potrivit unor voci, însă, Luca Petcu ar fi decedat în urma unui stop cardiorespirator. Slujba de înmormântare a tânărului ar fi avut deja loc, în urmă cu două zile.

„Încă o veste cutremurătoare lovește baschetul românesc. Născut în 2001, fost jucător la Dan Dacian, Steaua București, Agronomia și NN Ulisse, Luca Petcu ne-a părăsit în urmă cu câteva zile.

Se pare că motivul decesului îl reprezintă un stop cardiorespirator.

Înmormântarea a avut loc pe 6 decembrie. Pe această cale, transmitem condoleanțe familiei îndurerate și cunoștințelor! Aveți grijă de voi, copii!”, se arată într-un mesaj făcut public pe pagina United Hoops.

Urmăriți Playtech.ro și pe