27 mart. 2024 | 15:31

Doina Spătaru, apariție rară. Cum a fost surprinsă mama Mălinei Olinescu pe stradă

Monden
Doina Spătaru, apariție rară. Cum a fost surprinsă mama Mălinei Olinescu pe stradă

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a suferit enorm de mult pe vremea când și-a pierdut una dintre fiice. Marea artistă a „Epocii de Aur”, în vârstă de 76 de ani, a rămas marcată de moartea Mălinei, dar și a soțului său, ambii preferând să-și pună capăt zilelor în același mod. În 2020, Doina Spătaru a preferat să se retragă definitiv de pe scenă, dar a rămas apropiată de familia Geambașu. Cum a fost surprinsă recent mama Mălinei Olinescu pe stradă?

Ce s-a ales de Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu

Doina Spătaru, una dintre cele mai mari artiste ale „Epocii de Aur”, a trecut prin două mari drame, după ce soțul și singura ei fiică, Mălina Olinescu, au ales să se sinucidă, aruncându-se în gol de la etaj. Experiențele dramatice i-au întristat sufletul, dar a continuat să cânte, până în 2020. Atunci, artista a decis să apară apară din ce în ce mai rar în spațiul public și a refuzat orice ofertă.

„N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul. Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat.

Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe. Îmi doresc doar sănătate și liniște. La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, mărturisea Doina Spătaru pentru cancan.ro.

Ce spunea Călin Geambașu despre celebra artistă

În trecut, se zvonea că Doina Spătaru ar fi avut o relație cu Petre Geambașu, tatăl lui Călin Geambașu. Solista a făcut parte mulți ani din trupa condusă de bunul său prieten, Petre Geambașu. În urmă cu ani buni, Călin Geambașu vorbea deschis despre relația tatălui său cu Doina Spătaru.

După ce s-a retras din muzică, Doina Spătaru a continuat să aibă o legătură apropiată cu familia lui Geambașu, în ciuda tuturor zvonurilor apărute în presă.  Conform Spynews.ro, mama Mălinei Olinescu a fost surprinsă recent în compania Cristinei Geambașu, mama lui Călin Geambașu. Cele două au fost fotografiate la o brutărie din Capitală, iar mai apoi au mers acasă la familia Geambașu. Vezi imaginile, AICI!

După moartea Mălinei Olinescu, Doina Spătaru și-a focusat atenția pe cealaltă fiică, Codruța, sora cea mare a regretatei soliste.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro