Doi concurenți, eliminați de la Survivor România? Dan Pavel a făcut anunțul șoc: ‘Ați încălcat regulamentul’

Ca orice competiție și ”Survivor România” are reguli stricte. Nu de puține ori au fost situații în care eliminările au avut ca punct de plecare încălcarea acestor reguli. Dan Pavel, prezentator show-ului, a făcut un anunț șoc în ultimul episod difuzat de Kanal D.

Doi concurenți pasibili de eliminare după ce au încălcat regulile

Ultimul episod din ”Survivor România” a scos la iveală mai multe probleme. Pe de-o parte, în echipa Răzbionicilor au apărut noi tensiuni între Sindy și Maria, noile concurente intrate în competiție.

Telespectatorii au asistat la înțepăturile dintre cele două, lucrurile escaladând repede spre o adevărată ceartă. Nici nu au intrat bine în competiție și deja au ajuns la acuzații, mai ales după ce Maria ar fi încercat să facă o alianță cu unul din colegi. De cealată parte, în echipa Faimoșilor nou venită Irisha se pare că are un conflict cu Sebastian Chitoșcă, acesta din urmă recunoscând  că nu o place deloc.

” E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”, a declarat Sebastian despre Irisha.

Dar aceste mici conflicte pălesc pe lângă ultimele evenimente și pe lângă anunțul făcut de Dan Pavel la ultimul Consiliu. Fără să nominalizeze încă, prezentatorul a făcut un anunț grav în legătură cu concurenții ”Survivor România”.

Conform acestuia doi concurenți ar fi încălcat regulile competiției, aceștia riscând acum penalizări dure, chiar o posibilă eliminare. Mergând mai departe Dan Pavel a mai anunțat venirea unui nou concurent în cadrul show-ului. Toate datele fanii ”Survivor România” le vor primi și vedea în episodul de astăzi, 18 aprilie, pe Kanal D.

Albert Oprea pasibil de eliminare de la Survivor România

Din păcate, după ultimul joc echipa Războinicilor a pierdut puncte importante, ceea ce a dus la o nouă nominalizare. Albert Oprea este cel care de data asta, spre surpriza multora, a clacat și a pierdut punctele necesare pentru a se menține pe podium.

Dacă până acum Alber a fost favoritul publicului de cel puțin șase ori, de data asta a eșuat în a-și ajuta echipa. După pierderea ultimului joc echipa lui Albert a pierdut imunitatea și, conform regulilor, cineva va trebui să fie nominalizat în Consiliu.

”N-am putut, nu m-am concentrat la final. Din trei intrări nu am putut să aduc niciun punct și îmi pare rău. Sunt foarte dezamăgit. Nu știu ce a fost cu mine și nu știu ce s-a întâmplat azi”, a declarat Albert.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI